יש לכם שאלות על קידום אתרים - seo?

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
מכיוון שרוב חברי הקבוצה ביקשו לדעת יותר על קידום אתרים, אני שמח להודיע שבמושב 'יזמים ברשת' ירצה שמחה מרגליות בנושא מי רוצה להיות חבר של גוגל או בקצרה seo.

את שמחה פגשתם כבר בפורום, והוא כיום המומחה מספר אחת במגזר החרדי לנושא קידום אתרים.

אני יכול לספר לכם שעצה אחת שלו הביאה אתר שבניתי ממצב של 30 דפים שאונדקסו בגוגל ל-8,700 דפים נסרקים בתוך שלושה שבועות!

על מנת להפיק את המירב מההזדמנות היחודית החלטנו לאפשר לכם לשאול שאלות ושמחה ישתדל לענות עליהם במהלך ההרצאה.

בנוסף, אתם מוזמנים לשלוח אתרים שלכם, ושמחה יסקור כמה מתוכם במהלך הרצאתו ויסקור את מצבם מבחינת seo וכיצד ניתן לקדמם.

אז קדימה, נצלו את ההזדמנות ונוכל כולנו ללמוד עוד קצת על הנושא המרתק הזה...

נ.ב. לאלו שביקשו את נושא הממשקים (חווית משתמש וכו') מצפה הפתעה מרתקת, מיד אחרי הכנס!

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לדעתי, כיון שמדובר בהרצאה בת שעה בלבד (שזה מעט מאוד), הייתי מציע שלא תהיה אפשרות לשאלות ספונטניות, אלא כל השאלות צריכות להשלח מראש, ושמחה ישיב עליהם לפי מה שנראה לו הכי חשוב.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אפשר לדעת מה העיצה שהוא נתן לך? לשלוח site map ?

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
אל תגזים, זה היה משהו קצת יותר מורכב, של יצירת היררכיה בשילוב 2 שפות בטכנלוגיית Resources של asp.net.
למעשה כתבתי על זה פוסט בזמנו.

טפטפת

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י drvvv;414047:
נ.ב. לאלו שביקשו את נושא הממשקים (חווית משתמש וכו') מצפה הפתעה מרתקת, מיד אחרי הכנס!

זה אני שביקשתי, ואני מצפה.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
אבקש להחזיר את הדיון לנושא המקורי - שאלות לשמחה מרגליות בנושא קידום אתרים.

הודעות שלא קשורות לנושא ישירות, ימחקו.

srulyt

משתמש רשום
אם אני בונה אתר לקהל דוברי אנגלית אבל תושבי ישראל איזה דומיין אדיף לי .com או .co.il?

Shlomi

משתמש פעיל
D I G I T A L
אהלן, אני בקרוב בונה אתר מתכונים, עכשיו, האתר בעברית לתושבים מישראל.
עכשיו, אני מקבל מאיחסון דומיין com או net מתנה, שווה להשקיע עוד כסף בשביל co.il ?

israel

משתמש צעיר
מה זה SEO?

(בציניות אל תהרגו אותי)

סתם הייתי רוצה לשמוע ממקצוען מה יקרה כשגוגל יתחיל לאבד מהמשקל שלו לטובת פייסבוק (המנוע חיפוש)

אוש

משתמש צעיר
אבל למה ההרצאות הטובות יחד??? אלו שמתעסקים גם בעיצוב גרפי וגם בבניית אתרים יצטרכו להפסיד..
:(
יש מה לעשות??

srulyt

משתמש רשום
נכתב ע"י israel;414706:
מה זה SEO?

(בציניות אל תהרגו אותי)

סתם הייתי רוצה לשמוע ממקצוען מה יקרה כשגוגל יתחיל לאבד מהמשקל שלו לטובת פייסבוק (המנוע חיפוש)

זה כבר קורה! פייסבוק כיום מפנה יותר אנשים ליותר אתרים מגוגל.
יש הרבה אנשים שכשמחפשים משהו שגם רוצים עבורו המלצה (כגון מסעדה) שואלים בפייסבוק במקום לחפש.

התחום הזה גם מאוד מתפח ויש גם בה מומחים. אבל זה לא קשור לSEO

srulyt

משתמש רשום
יש לי אתר עם אפליקציה חמודה אבל קצט תוכן. וגם אין בתוכן את מילות המפתח שאנשים יחפשו כדי למצוא את האתר. איך במקרה כזה ניתן לקדם?

www.color-moods.com (בבניה)

באתר הזה יש תוכנה שמאפשר למעצבים לבחור צבעים לאתרים שלהם
התוכן הוא הסבר על האופי של הצבעים (ולא קשור לבחירה או לעיצוב)

אז איך אפשר לגרום לאדם שיחפש כלי עזר לבחירת צבעים למצוא אתר כזה שחוץ מבדף בית עצמו אין תכנים הקשורים לכלי?

תודה

motiman

משתמש רשום
D I G I T A L
בהמשך לדיון הדומיינים

מה בעניין דומייין בעברית כמו WWW.איקאה.COM (שלמרבה האירוניה ניתן רק בסיומת COM ולא CO.IL) האם הוא אפקטיבי לעניין דקם בישראל יותר מדומיין אנגלי ?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה