מה YOSY יכול לדעת עלי יותר ממך...? שניכם ראיתם את אותם נתונים.@elis56 לאחר בירור עם YOSY
מסתבר שזה לא פותר את הבעיה שלך
מה YOSY יכול לדעת עלי יותר ממך...? שניכם ראיתם את אותם נתונים.@elis56 לאחר בירור עם YOSY
מסתבר שזה לא פותר את הבעיה שלך
היה לי איזה טעות בהבנה במשהומה YOSY יכול לדעת עלי יותר ממך...? שניכם ראיתם את אותם נתונים.
אם זה לא הצהרה על ביטול החוזה זה מחויב במס, גם אם יש אופציית יציאה.אני מכיר כמה עסקאות טובות של 20 - 80 עם אופציה ליציאה באמצע התהליך ללא אירוע מס
1 כןשאלה נוספת:
אם אחליט במקום להיכנס לכל הסיפור של המיסים, לעבור לדירה החדשה ולמכור את הישנה, ובהמשך לעבור לדירה אחרת.
1. אצטרך לחכות לפחות 18 חודשים כדי למנוע מס שבח?
2. במקרה כזה אצטרך להשלים את כל הסכום. בגלל שזה 80 אחוז קיים סיכון רציני של עליית מדד.
האם יש דרך לשער צפי עליה במדד בטווח שנה- שנה וחצי?
לגבי 2 יש אפשרות צריך עו"ד ושיתוף פעולה מצד הקבלן1 כן
2 איך בכלל מוכרים דירה בין ה20 ל80 מצד הקבלן מי משלם לו את ה80 למי הוא מוסר מפתח לראשון או לשני לא ברור לי בכלל שאפשר ?
יש אפשרות.1 כן
2 איך בכלל מוכרים דירה בין ה20 ל80 מצד הקבלן מי משלם לו את ה80 למי הוא מוסר מפתח לראשון או לשני לא ברור לי בכלל שאפשר ?
לא תוכל להשתתף.שלום רב!
אשמח לתשובה מהמומחים.
רכשתי דירה והעסקה דווחה לרשות המיסים
וכעת יש לי הערת אזהרה על הדירה .
אמנם עדיין לא העברתי את הדירה על שמי בטאבו
האם אני יכול להשתתף בהגרלות מחיר למשתכן/דירה בהנחה?
תודה.
לאשלום רב!
אשמח לתשובה מהמומחים.
רכשתי דירה והעסקה דווחה לרשות המיסים
וכעת יש לי הערת אזהרה על הדירה .
אמנם עדיין לא העברתי את הדירה על שמי בטאבו
האם אני יכול להשתתף בהגרלות מחיר למשתכן/דירה בהנחה?
תודה.
בעיריה, או במנהל התכנון, בהתחדשות,איפה אפשר לבדוק אחרי התקדמות של תוכניות פינוי בינוי
בר יוחאי ירושלים
בר יוחאי 5 ו-7 היזם זה אפריקה ישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: