בבקשה?תודה רבה
יש לי מתכון לרוטב סגול מעניין - טוחנים בצל
טעים מאד
אם זה מעניין אתכם אשתף בעז"ה
כן בטח!תודה רבה
יש לי מתכון לרוטב סגול מעניין - טוחנים בצל
טעים מאד
אם זה מעניין אתכם אשתף בעז"ה
התכוונת לזה?תודה רבה
יש לי מתכון לרוטב סגול מעניין - טוחנים בצל
טעים מאד
אם זה מעניין אתכם אשתף בעז"ה
גיסתי הכינה אותו. הוא טעים מאד אבל הפרג הפריע לי במרקם. זה קריטי? משפיע על הטעם?התכוונת לזה?
אם כן זה אחד הטעימים!
אין אחד שלא טועם ומבקש מתכון
בסלט:
חסה
כרוב
פטריות
עגבניות שרי
צנוניות
בצל ירוק
שקדים מולבנים קלויים עם שמן
לרוטב:
1 בצל סגול
3 כפות פרג
6 כפות חומץ
3 כפות חרדל
3 כפיות מלח
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
לערבב הכל בבלנדר
הוא נותן טעם וגם נותן משהו מעניין במרקם ובמראה של הסלט אבל חושבת שלא יפריע לעשות בליגיסתי הכינה אותו. הוא טעים מאד אבל הפרג הפריע לי במרקם. זה קריטי? משפיע על הטעם?
אני לא רואה שום סיבה לשים ברוטב, כוס וחצי סוכר!! (ה"י).לרוטב:
1 בצל סגול
3 כפות פרג
6 כפות חומץ
3 כפות חרדל
3 כפיות מלח
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
שימי לב שהכמות היא בערך שליש מהמתכון הקודם שלמעלה(לפי השמן)אני לא רואה שום סיבה לשים ברוטב, כוס וחצי סוכר!! (ה"י).
הנה מצאתי ברשת את אותו המתכון רק עם מעט מאוד סוכר,
עשיתי וטעמתי הוא היה טעים מאוד...
החומרים לויניגרט:
1 שן שום קצוץ קלופה
1 בצל סגול קטן קלוף וחצוי
1/4 כוס חומץ שרי (או חומץ בן יין אדום), אפשר חומץ רגיל רק לשים פחות כי זה יותר דומיננטי.
3 כפות סוכר
1 כף גרגירי פרג שלמים טריים
1/2 כפית מלח
1/2 כף חרדל דיז’ון
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית איכותי
(אני שמתי רק שמן רגיל ולא שמן זית).
טוחנים את הכל בבלנדר יד!!!
מקור:
שימי לב שהכמות היא בערך שליש מהמתכון הקודם שלמעלה(לפי השמן)
זה לכמות גדולה מאוד!לא מדוייק,
לכאורה המתכון הראשון הוא כוס חד"פ רגיל והמתכון שהבאתי, מדבר מכוס מדידה א"כ הפער הוא לא כל כך משמעותי.
וגם אם נאמר שזה כן שליש מהמתכון הראשון, עדיין, כשנכפיל לשלוש זה עדיין רחוק מאוד מכמות של- כוס וחצי סוכר (היל"ת).
נ.ב.
מהמעט סוכר שבמתכוני גם הורדתי חצי. או אפשר לשים במקום סוכזית או ספלנדה.
סוכרזית ממש לא מומלץ לאדם בריא. עדיף סוכר רגיל.נ.ב.
מהמעט סוכר שבמתכוני גם הורדתי חצי. או אפשר לשים במקום סוכזית או ספלנדה.
יש 2 אופציות לבחורזה לכמות גדולה מאוד!
זה לכמות של 4 חב’ חסה ו2 חב’ כרוב
וזה לא מתוק בכלל
סוכרזית ממש לא מומלץ לאדם בריא. עדיף סוכר רגיל.
לא נכוןשטויות במיץ עגבניות.
כדאי לבדוק לפני ששוללים:שטויות במיץ עגבניות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: