שיר שיר שיר
משתמש רשום
צבע שחור
ואני רוצה משהו אחר
תגידי כמה את מוכנה לשלם
ואני רוצה משהו אחר
תגידי כמה את מוכנה לשלם
מוזר ממש!!הייתי צריכה תיקון בידית בתוך תקופת האחריות, השירות שלהם זבל ממש!!!!!! וגבו ממני 500 ש"ח
ושמעתי על עוד כמה שברגע שהיו צריכות תיקון מהאחריות, גם שילמו וגם קיבלו שירות זועה!!
איפה? יכול להיות שעלה המחיר לאחרונה? כי הייתי בחנות ממש זולה ואמרו לי 5500שילמתי 5200 כולל אמבטיה וטיולון עם כל הציוד שלו
היי,מקפיצה למשמרת צהרים---
אשמח לחוות דעת נוספות,
תודה מראש לעונים!
מסכימה ממש מוזר,אולי שלדה כסף הגיוניאיפה? יכול להיות שעלה המחיר לאחרונה? כי הייתי בחנות ממש זולה ואמרו לי 5500
ומה כולל הציוד שלו?
יש תיק לעגלה לסייבקס?
מענין, לי יש את המיוס 2 שעברה שני ילדים,לי יש את המיוס 1, בשימוש של 2 ילדים, כל אחד עד גיל שנה בערך
האמבטיה- מדדתי, יותר גדולה ומרווחת מהבוגבו בי ןמהרבה עגלות אחרות,
נראת חדשה, קצת שריטות בשילדה, אל לא יותר מעגלות אחרות,
הייתי צריכה תיקון בידית בתוך תקופת האחריות, השירות שלהם זבל ממש!!!!!! וגבו ממני 500 ש"ח
ושמעתי על עוד כמה שברגע שהיו צריכות תיקון מהאחריות, גם שילמו וגם קיבלו שירות זועה!!
מה שכן הידיות במיוס 2-3 כבר שונו לדגם יותר חזק ולא שמעתי על מי שנתקעה איתם....
איפה? יכול להיות שעלה המחיר לאחרונה? כי הייתי בחנות ממש זולה ואמרו לי 5500
ומה כולל הציוד שלו?
יש תיק לעגלה לסייבקס?
קניתי לפני חודשיים בסופר בייבי בירושליםמסכימה ממש מוזר,אולי שלדה כסף הגיוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: