דרוש מידע יש לכם סורגים לבית? אשמח שתכנסו לפה>>

שאפומדיה

משתמש מקצוען
אנחנו רוצים לקנות סורגים לבית ואולי אפילו לעשות קבוצת רכישה
אשמח להמלצות חיוביות ואולי מכאלה שצריך גם להיזהר
וגם טיפים וכו'
בקיצור כל מה שצריך לדעת לפני קנית סורגים
תודה רבה!

s sari

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה על סיני סורגים
אמין מאד
sinaisoragim :rolleyes: gmail.com

רבקה ר

משתמש מקצוען
אנחנו עשינו בחלק מהבית של טרלידור
ובחלק מהבית - מקסידור
(הסיבה שעשינו חלק וחלק היתה בגלל דלת יציאה למרפסת, שרציתי שה"סף" יתקפל,
ולא יפריע בזמן השטיפה...
ורק אחד מביניהם הסכים לדרישה זו)

מרוצים מאוד!!!!!!
לא מחליד כבר 13 שנים

אמא לתאומות

משתמש פעיל
אני עשיתי טרילידור ומרוצה מאוד. אין טיפת חלודה לעומת סורגים בחלון אחד שעשיתי אצל משהו אחר שהבטיח שזה לא יחליד ולא עבר שנה וזה חלודה לגמרי

וייס1

משתמש מקצוען
אני יכולה להמליץ לך ללכת ישירות לעשות אצל ערבים...
אני עשיתי אצל אחד מאוד מוכר במודיעין עילית ואח"כ גיליתי ששכנים עשו ישירות במסגריה שאצלה הוא מתווך
וישלמתי 250 ש"ח יותר למטר ( יוצא משמעותי בסוף, למעלה מ2,000 ש"ח)

D

Deleted 66182

אורח
זול מאד
[/QUOTE]
שימו לב! המחיר הזול הוא לא סתם. פעמים רבות מגיע על חשבון התקנה בטיחותית, לפעמים אין תו תקן
מנסיון-ראינו שהסורגים הרבה יותר דקים, יש סוחרים שממחזרים מתכת בלי שתרגישו כי צובעים הכל יפה!
הדגש בסורגים זה לא איך הם נראים דוקא למרות גם זה חשוב והרבה פעמים במחיר זול הפינישים גרועים
שימו לב ליצור הסורג-תהליך הגילוון- הציפוי של הסורגים האם נעשה בגילוון חם או קר , כמה שכבות.
הזכירו כאן סורגים שאנחנו לקחנו ואחרי שנה בסורגים היפהפיים בכל החיבורים-ההלחמות נהיו נקודות חלודה. אכן קבלנו פיצוי כספי סמלי אבל זה נראה נורא ישן ומכוער ומידי מהר...
ובכלל כדאי לפרנס יהודים לטעמי.

א.פ.ב.

משתמש פעיל
אנחנו רוצים לקנות סורגים לבית ואולי אפילו לעשות קבוצת רכישה
אשמח להמלצות חיוביות ואולי מכאלה שצריך גם להיזהר
וגם טיפים וכו'
בקיצור כל מה שצריך לדעת לפני קנית סורגים
תודה רבה!
אם אתם עושים קבוצת רכישה הייתי ממליץ על גוטמן - סורגים איכותיים זולים ו - ברמה גבוהה מאד 0527659130

שאפומדיה

משתמש מקצוען
תודה לכולם!!
אשמח שתציינו גם כמה שנים יש לכם את הסורגים?
והאם הם מחלידים ורועדים? או שלא
תודה רבה !

י. הלוי

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני לא יודע מה זה זול, אבל כבר שמעתי על ערבים שלוקחים 450 למטר סורג ישר, בעוד שבטרילידור שהם החברה המובילה בארץ לסורגים לוקחים 470 כולל מע"מ...

סיני סורגים - 0542245760
באמת סיני סורגים מאוד מומלץ
אדם ירא שמים מאוד
מקצועי ברמה גבוהה
מדייק בזמנים
ועושה עבודה נפלאה ונקיה
גם המתקינים שלו מצויינים ועושים מדוייק ויפה

בקיצור ...מומלץ מאוד מכל הבחינות !!!

יצא לי להכיר את סיני הוא עשה המון סורגים ברמה ד' בבית שמש
ואני ממש ממליץ עליו

בכל מקרה אני חושב שאצל הבני דודים לא כדאי לעשות
כי אחרי זה אין לך אבא ואמא ומהניסיון הסורגים שלהם מחלידים מהר
ובמיוחד שאם אתה יכול לעשות באותו מחיר אצל יהודי ירא שמים אז עדיף לפרנס אותו ולא לפרנס את הבן דוד

מקווה שעזרתי
בהצלחה רבה

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
עוד לא פגשתי מישהו שעשה אצל ערבים וזה לא החליד ברמה כזו או אחרת אחרי שנתיים שלוש.
בנוסף כשאתה עושה אצל ערבים גם מוכרים חייבים לבדוק את התקן של הסורג. למשל שלא יהיה יותר מ10 סמ בין הברזלים. או בכל מקום שהוא,
אבל קח בחשבון שאם אתה עושה לבית שלם סורגים זה יכול לצאת הבדל של אלפי שקלים בין ערבים לחברות שהזכירו קודם.
מהסיבה הפשוטה שכל תהליך העבודה בחברות האלו הוא בצורה שונה לגמרי. כל ההלחמות והדיוק והגימורים והצביעה.
להבדיל מהערבים או המסגריות הפשוטות ששם זה נעשה בצורה די פרימטיבית.
סו תעמוד מול המראה ותחליט אם שווה לך להשקיע על זה.

A F

משתמש מקצוען
עוד לא פגשתי מישהו שעשה אצל ערבים וזה לא החליד ברמה כזו או אחרת אחרי שנתיים שלוש.
בנוסף כשאתה עושה אצל ערבים גם מוכרים חייבים לבדוק את התקן של הסורג. למשל שלא יהיה יותר מ10 סמ בין הברזלים. או בכל מקום שהוא,
אבל קח בחשבון שאם אתה עושה לבית שלם סורגים זה יכול לצאת הבדל של אלפי שקלים בין ערבים לחברות שהזכירו קודם.
מהסיבה הפשוטה שכל תהליך העבודה בחברות האלו הוא בצורה שונה לגמרי. כל ההלחמות והדיוק והגימורים והצביעה.
להבדיל מהערבים או המסגריות הפשוטות ששם זה נעשה בצורה די פרימטיבית.
סו תעמוד מול המראה ותחליט אם שווה לך להשקיע על זה.
מסכים עם כל מילה עשיתי אצל ערבי מאוד בזול... לפני 10 שנים כל שנה אני צובע (100 ש"ח רק החומר) ניסיתי כבר כמעט את כל הצבעים.... היה מאוד זול אבל "עבודה ערבית" כפשוטו......

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
אבל תיקח בחשבון שאם זה סורג בסלון או במקומות גלוים מאוד אז צריך לצבוע כמו שאתה אומר
אבל אם זה בחלונות צדדים שזה ענין בטיחותי לפעמים לא שווה להשקיע הרבה וגם לא צריך לצבוע

כמו שכתבתי לך בעיקר ההבדל בטכניקה של הצביעה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה