הכי הכי טוב
משתמש פעיל
השתכנעתי מהם, אבל אני מאוד חושש
מישהו מכיר או יודע על פרויקט שער הים
תודה רבה
תודה רבה
איזה עיר?מישהו מכיר או יודע על פרויקט שער הים
חשוב!!השתכנעתי מהם, אבל אני מאוד חושש
תודה רבה
יש לך משהו לחדש בעניין אשמח גם כי אני גם חושש למרות שהשתכנעתי.השתכנעתי מהם, אבל אני מאוד חושש
תודה רבה
יש אולי חדש למישהו כי גם אני קיבלתי הצעה מהם היום ולא מריח לי טוב כל כך ...הם קבעו לי פגישת ייעוץ כלכלי...ואז בפגישה הציעו לי להשקיע על קרקע לפני שינוי תבע וטענו שאם אני מעוניין אני חייב לחתום להם מייד אחרת זה כבר לא יהיה רלבנטי כי היום יחטפו להם כל הקרקעות בעסקה המדוברת...(נשאר להם 3 או 4 אחרונים לטענתם )...מה שמוזר שבכלל לא סיפרו לי לפני על ההצעה הזאת והם ציפו שבפגישה עצמה אני ישמע לראשונה על ההשקעה וגם יחתום איתם על חוזה ..רק לי זה נראה מוזר? מוכרח לציין שהמקום נראה סופר יוקרתי וגם יש שם המון אנשים שבאו לפגישותהשתכנעתי מהם, אבל אני מאוד חושש
תודה רבה
חיפהבאיזו עיר, מדובר,
טבריה, אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: