דגים יש לכם מתכונים לדגים ללא תנור?

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אפשר מתכון?
לצערי שכחתי לבדוק את המתכון המדויק
הרעיון הוא לטגן בצל עד להזהבה
להוסיף קוביות עגבניות וגמבה
לטגן עוד כמה דקות
להוסיף את הדגים, מלח, פלפל.
לכסות במים, להרתיח ולבשל. לא צריך הרבה זמן.
 

מגדת עתידות

משתמש פעיל
מתכון לפיש אנד ציפס מושלם:
קוביות של דגים מה שבא- מושט פורל סלמון וכוכו
להכין טמפורה של- ביצה, חרדל, מלח, פלפל, שום, קמח, טיפה מים, אורגנו.
לטבול בבלילה ולצפות בפרורי לחם.
לטגן בשמן חם- רותח עד שמשחים.
טעייים אש.
רק לזכר לטגן לפני זה את הציפס כי אם לא- הוא נהיה מצופה בפרורי לחם שרופים...
בתאבון
 

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תודה על כל הרעיונות
2 שאלות יש לי:
באיזה שמן משתמשים לטיגון דגים?
ואיך לא נהיה לכם ריח נורא ואיום מהטיגון של המושט?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אנחנו מאד אוהבים דגים כמו סלמון, פורל, מושט,
אבל אני רק יודעת איך מכינים אותם באפיה בתנור.
כרגע אין לי תנור, ואני אשמח לקבל רעיונות איך להכין דגים בצורה שונה -
לשבת, וגם לגיוון בארוחת הצהריים מדי פעם.
תודה רבה
זה יכול ללכת על הגז בלי בעיה -
 

זוהר05

משתמש פעיל
מושט בסיר:
מטגנת רצועות פלפל אדום, מי שאוהב חריף להוסיף 1/3- 1/2 פלפלון חריף
כשמתחיל להשחים להוסיף שיני שום כמס' פרוסות המושט שמבשלים,
כשמתחיל להשחים להוסיף לסיר 1/2 כפית פפריקה ולערבב,
בצלחת עמוקה לערבב :
שמן
פפריקה
כוסברה/תבלין לדג
מלח
לטבול כל דג בתוך התבלינים ולהעביר לסיר
לשפוך מעל הדגים את הרוטב שנשאר
כדאי להוסיף מים וטיפה רסק עגבניות
 

טנקס

BOOL- גרפיקופי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
כרגע אין לי תנור, ואני אשמח לקבל רעיונות איך להכין דגים בצורה שונה -
אני מכינה מושט רק בסיר:
שמה נייר אפיה בתוך הסיר גוזרת את השאריות שיצא עגול
חותכת בצל, פלפל אדום, קטן קטן
מניחה על הירקות את המושט עם הצד של העור כלפי מטה,
אפשר גם אחד על השני קצת
מפזרת כוסברה קצוצה
בקערה שופכת רסק עגבניות, מוסיפה קצת סוכר , מלח תבלינים ואבקת מרק
מוסיפה מים רותחים
מערבבת
ויוצקת לסיר עם המושט
מחכה שהמושט יתחיל להיות רך
ומערבבת כן, לא משאירה שלמים.
וזה יוצא מעדן
אה ואת הנייר אפיה לפח כמובן...
בתאבון!!:)
 

ML052717

משתמש פעיל
יש לי מתכון הכי קל בעולם וטעים ממש!
מטגנים את המושט במחבת עם שמן, מוסיפים תבלינים:
מלח, גריל דג, מעט פפריקה ומעט פלפל שחור
הופכים לטיגון גם על הצד השני. 5 דקות וזה מוכן (:
בתאבון!
 

חופש

משתמש רשום
אגב, אפשר להניח בתבנית כל דג עם התיבול האהוב לפני שבת על הפלטה ( לא מבושל) וזה מוכן תוך 30/ 40 דקות
 

בנץ

משתמש רשום
מתכון לדגים בסיר 6 מנות
סיר רחב ושטוח
כ6 עגבניות מקולפות {חלוטות במים רותחים להסרה מהירה של הקליפה}
כוסברה, או ו פטרוזיליה לא חובה
שיני שום לפי הטעם (לפחות 5) (או א. שום או שום גבישי)
פלפלים ו או חריפים לפי הטעם
שמן זית ואם רוצים אפשר להוסיף קצת גם קנולה
תבלינים לפי הטעם מלח פלפל פפריקה מתוקה (חריפה)
מחממים שמן והעגבניות עד לריכוך
מוסיפים שאר המצרכים ותבלינים
נותנים לזה עוד כרבעה שעה
מוסיפים הדג אחרי השרייה במיץ לימון ומלח [ויבש בלבד]
אפשר למי שאוהב מומלץ רוטב צ'ילי מתוק
ומים לא הרבה
ומבשלים כצי שעה [או עד לריכוך של דג]
מעדן בתאבון
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
קופצת על האשכול הדגי. מכירים אולי מתכון טוב לקציצות דגים ברוטב? (מי שמכיר - אשמח לפירוט לגבי סוג הדג וכמובן אופן ההכנה)
תודה רבה!
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
קופצת על האשכול הדגי. מכירים אולי מתכון טוב לקציצות דגים ברוטב? (מי שמכיר - אשמח לפירוט לגבי סוג הדג וכמובן אופן ההכנה)
תודה רבה!
 

וו החיבור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
בלת"ק
אני מכינה מושט ע"י בישול-יוצא מעדן!! (בעלי לא מוותר על זה לפחות פעם אחת בשבוע, ובד"כ גם אבא שלי קופץ לטעום...)
החומרים:
ארבעה דגי מושט
בצל בגודל בינוני
3 שיני שום
2 עגבניות
מיץ לימון
תיבול:
תבלין דגים
כוסברה יבשה (בקופסא של פרג)
גריל עוף
פפריקה
פ. שחור
מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את טבעות הבצל
חותכים את השום לקוביות קטנטנות ומוסיפים לטיגון
פורסים את העגבניה ומוסיפים לסיר,
לטגן במשך מספר דקות ולערבב.
לאחר מכן להוסיף מיץ לימון, כוסברה, מלח ותבלינים (בעיקר מהתבלין דגים, מתר התבלינים לפזר מעט)
לערבב.
להניח את הדגים מתחת לכל הירקות ולהוסיף מים (אני שמה הרבה מים, הדג יוצא מאוד רך)
לבשל במשך 20 דקות-חצי שעה (אפשר לבדוק עם מזלג עם הדג התרכך)
ו...זהו.
אני מגישה את הדגים עם צ'יפס טרי וחם.
בתיאבון!!

נ.ב. לאלו שאוהבים חריף, יש אפשרות לחתוך גם פלפל חריף לטבעות ולהוסיף, אבל אז זה יוצא חריף אששש.
 

דובדבן לבן

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מתכון סלמון על הפלטה קלי קלות:
שמן זית תבלין גריל עוף ו2 שינים שום!!
לשפוף בנדיבות על הדג
ולחכות

אפשרי סלמון במחבת:
לטבול את הדג בקמח
לאחר מכן בביצה
ולאחר מכן בפרורי לחם
לטגן בשמן חם

בתאבון:)
 

P.R.

משתמש מקצוען
מושט
חומרים: (ל 2-4 מנות)
2 פלפלים
1 פלפל חריף (לא חובה בכלל)
1 בצל
4 שיני שום שלמות
1 עגבניה - חתוכה לריבועים קטנים
1/3 כוס שמן זית
1 כוס ו 1/3
גריל דג, כמון, מלח, פלפל,
כוסברה ופטרוזליה קצוצים (אני שמה יבשה, ורק כוסברה אין ל כוח לעבוד קשה מידי).
שאטה
ההכנה:
לטגן בצל, להוסיף פלפל לטגן עם 4 כפות שמן,
להוסיף שיני שום שלמות לטגן כמה דק'
להוסיף את הפטרוזליה והכוסברה, מקפיצים שוב דקה.
להוסיף את קוביות העגבניות, מרתיחים.
מוסיפים מים ומרתיחים שוב 20 דק
לבנתיים מערבבים בכוס שמן זית עם התבלינים.
שמים את המושטים בסיר מעלים מעל הדג מהרוטב והירקות שופכים את הרוטב של השמן והתבלינים מלמעלה, ומעל מניחים 2 שאטה יבשה.
מבשלים עוד 3/4 שעה.

ובעיקר צריך להיות גמישים, אני מקצרת בדר"כ תהליכים, לוקח לי הרבה פחות זמן

יוצא טעים, ועשיר מאוד!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה