פתוח בנטפרי?יש לי
איזה פרטים אתה צריך??
ובסטיק?אם יש IP קבוע. נטפרי פותחים.
אצלי זה פתוח בנטפרי יש לי IP קבוע..פתוח בנטפרי?
כמה זמן אפשר לראות אחורה?
חברה? מחיר? סוג..
רואים ברור?
תודה
אי אפשר לדייק בזה האיכות היא רק מתי שיש תנועה והיה ויש עץ מתחת למצלמה אז הנפח נהיה קצר מועד(המתקין שלי ממש דייק אחרים ממש לא דייקו..)
ברמת העיקרון סטיק יכול לעבוד עם מצלמות אבטחה במידה והסטיק מחובר לראוטר בשביל לפתוח את הפורטים של המצלמות או ראוטר סלולרי אבל בפועל צריך למצלמה רוחב פס יציב להעביר בין 4 ל8 סרטים באיכות גבוהה באופן רציף סים לא יכול לעמוד בזהובסטיק?
קודם כל לכן לוקחים הגדלה של נפח אכסון..אי אפשר לדייק בזה האיכות היא רק מתי שיש תנועה והיה ויש עץ מתחת למצלמה אז הנפח נהיה קצר מועד
ברור שתלוי בנפחקודם כל לכן לוקחים הגדלה של נפח אכסון..
לגבי בדיוק כתבתי למעלה שאנשי מחשבים רציניים יודעים פחות או יותר לדייק על דברים נורמטביים.. לא מדובר על מקרים קיצוניים כמו שאתה אומר כלומר כשיש עץ צריך למצוא פיתרון לצמצם את כמות התנועות..
אצלי יש עצים ועם הכל זה נשמר לי בדיוק כמו שהמתקין אמר לי כחודש ושבוע..
הוא לא הגדיר שום דבר זה לא מדוייק אף פעם מספר הימים שנשמרים..ברור שתלוי בנפח
זה שזה מדויק זה כי הוא הגדיר חודש ושבוע שמירה ובאמת יש מקום בדיסק קשיח
למה לדבר בטונים האלו, אפשר לדבר יפה !הוא לא הגדיר שום דבר זה לא מדוייק אף פעם מספר הימים שנשמרים..
ודיי נמאס כבר אין לי כח להתווכח איתך... כנראה שיש אנשים שמבינים קצת יותר ממך..
האם אפשר להפעיל בלי צורך במתקין?יש מצלמות של פרוויזן עולה בערך 250 שקל, שומר נקודתי על כרטיס זיכרון או בענן של פרוויזן.
אפשר להתחבר מרחוק דרך האפליקציה שלהם, אפשר גם דרך מחשב עם תוכנת בלוסטאקס, עובד מצוין גם בנטפרי.
אפשר להזיז את המצלמה גם מרחוק וזה כולל אינפרא אדום לראיית לילה .
אפשר לדבר עם המצלמה, (לי הרגיש שהשמע לא מספיק ברור).
ראיתי את זה בפעולה וזה עובד מעולה.
זה צריך רשת אינטרנט אלחוטית WIFI איפה שהמצלמה מותקנת.
זה הדגם החדש (אני ראיתי את הדגם הקודם, החדש אמור להיות יותר טוב)
מצלמת מעקב IP אלחוטית PT-848 2.4/5Ghz ProVision ISR - פרוויז'ין - באג
היכנסו לרכישת מצלמת מעקב IP אלחוטית PT-848 2.4/5Ghz ProVision ISR - פרוויז'ין ברשת באג, באג מציעה לכם את מוצרים מהמותגים המובילים עם אחריות מלאה במחירים משתלמים ומשלוח מהיר עד הבית מהיום להיוםwww.bug.co.il
האם אפשר להפעיל בלי צורך במתקין?
אין צורך במתקין עושים את זה לפי ההוראות ויש להם גם שירות לקוחות בעברית לחברת provision.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: