הייתם אצלה?יש פיזוטרפיסטית במיוחד לתחום הזה
מומחית באלעד
קוראים לה סיון משיח
היא מספר 1 בתחום
התחלתי להגיב לכם אך פתאום רואה שהאבחנה היא אחרת משלנו
כן, אבל דוגרי - סתם בזבוז זמן!!אגב הוא במסגרת שיקומית? כי זה לא פחות חשוב
אם אתם בירושלים -תודה.
כן, אבל דוגרי - סתם בזבוז זמן!!
חצי שעה פיזיו בשבוע - אצל הקופה (במעון רגיל) יש 3 מפגשים בשבוע.
וזה לא דאון או משהו כזה שזה חובה שיקומי, יכול להסתדר מצוין במעון רגיל עם סייעת צמודה.
(גם מה שמסבירים שהצוות לומד מהפיזיותרפיסטית את התרגילים ועושה אותם לילד - לא ממש נכון)
מניסיון לא נכון!!!!!!!!!!!תודה.
וזה לא דאון או משהו כזה שזה חובה שיקומי, יכול להסתדר מצוין במעון רגיל עם סייעת צמודה.
(גם מה שמסבירים שהצוות לומד מהפיזיותרפיסטית את התרגילים ועושה אותם לילד - לא ממש נכון)
מסכימהמניסיון לא נכון!!!!!!!!!!!
עבדתי עד לפני חצי שנה במעון שיקומי וגם יש לי ילדה במעון שיקומי- לא סי פי ולא דאון, ילדה רגילה עם עיכוב התפתחותי. היא שם מאחרי פסח, ולא להאמין שזה אותה ילדה! תוך שבוע! התחילה לזחול! תוך שבועיים התחילה לעשות משחקי ידיים וכפיים! ותוך שלוש שבועות מנסה לעמוד! לפני כן הינו בקופה והתקדמה רק במוטוריקה גסה. בתקשורת ומוטוריקה עדינה כמעט על אותו מילימטר כבר חצי שנה.
ולגבי הטיפולים של הסיעות- זה ככה ועוד איך ככה! תביני שבמעון שיקומי כמעט כל פעולה מסביב לשעון קשורה לקידום של הילד- כסאות מותאמים, תחושה, משחקים בחצר, אוכל, זמן פנאי- הכל!
אני גם חושבת שזה לא נכוןתודה.
כמעט בדיוק אותו מסלול, במקום דיפלגי - קוודריפלאגי. אבל בהתחלה חשבו שהוא דיפלגי ככה שזה די דומה, ואנחנו עוד בתוכו הילד בן 3.5.מחפשים מישהו שעבר מסלול דומה.
כנראה מסגרת שונה... אצלנו הההתפתחות במדק היא פי מליון!מניסיון לא נכון!!!!!!!!!!!
עבדתי עד לפני חצי שנה במעון שיקומי וגם יש לי ילדה במעון שיקומי- לא סי פי ולא דאון, ילדה רגילה עם עיכוב התפתחותי. היא שם מאחרי פסח, ולא להאמין שזה אותה ילדה! תוך שבוע! התחילה לזחול! תוך שבועיים התחילה לעשות משחקי ידיים וכפיים! ותוך שלוש שבועות מנסה לעמוד! לפני כן הינו בקופה והתקדמה רק במוטוריקה גסה. בתקשורת ומוטוריקה עדינה כמעט על אותו מילימטר כבר חצי שנה.
ולגבי הטיפולים של הסיעות- זה ככה ועוד איך ככה! תביני שבמעון שיקומי כמעט כל פעולה מסביב לשעון קשורה לקידום של הילד- כסאות מותאמים, תחושה, משחקים בחצר, אוכל, זמן פנאי- הכל!
כי חוץ מחצי שעה פיזיו אין שם עוד כלום במשך השבוע... ושוב: אנחנו עדיין מתלבטים בנושא, בגלל שזה באמת הרבה יותר קשה.אני גם חושבת שזה לא נכון
במעון רגיל ממש לא יעשו לו פיזיותרפיה .. זה לא מיועד לכך והן לא יכולות וגם סייעת צמודה במעון רגיל לא בטוח שיש דבר כזה
למה לא מעון שיקומי? הוא יקבל הכל במסגרת .. לא חבל ?
נשמח למייל. תודה.אם תרצו לדבר איתי או עם בעלי תרשמו שאתם כאן ואתן פרטים ואמחק.
ראיתי, תודה ניצור קשר ביום פחות לחוץתעדכן שראית ואמחק
מדק זה לא הכל- גם אם הוא מתפתח מדהים- זה לא בידיים, לא תקשורת ולא בריפוי בעיסוקכנראה מסגרת שונה... אצלנו הההתפתחות במדק היא פי מליון!
זה לא חוקי.כי חוץ מחצי שעה פיזיו אין שם עוד כלום במשך השבוע...
כמדומני שכתב שהילד במעון רגיל.זה לא חוקי.
במעון חייבים לתת שעה שבועית פיזיו, שעה ריפוי בעיסוק, ושעה קלינאית.
אפשר לחלק לחצי שעה כפול 2.
יש מקומות שנותנים הדרכה גם לסייעת שיקומית יחודית שעובדת עם הילד.
פשוט תעמדו עליהם שהילד יקבל מה שצריך.
במעון חייבים לתת שעה שבועית פיזיו,
כמו שציינתי הילד במעון שיקומי, ולמרות זאת לא 'מתלהבים' מהסנכרון בין אנשי הצוות וכו' לא משהו יוצא דופן (מבחינה התפתחותית) והמעון הסביר לי שמבחינה חוקית עושים חצי שעה פיזיותרפיה וחצי שעה הגננת עושה איזה תרגיל וזה נחשב פיזיותרפיה.. קצת מבאסכמדומני שכתב שהילד במעון רגיל.
מומלץ מאוד להעביר למעון שיקומי המעטפת שם מעולה,
והסנכרון בין אנשי הצוות מדויק וחשוב להתפתחות הילד.
חצי שעה בשבוע??כמו שציינתי הילד במעון שיקומי, ולמרות זאת לא 'מתלהבים' מהסנכרון בין אנשי הצוות וכו' לא משהו יוצא דופן (מבחינה התפתחותית) והמעון הסביר לי שמבחינה חוקית עושים חצי שעה פיזיותרפיה וחצי שעה הגננת עושה איזה תרגיל וזה נחשב פיזיותרפיה.. קצת מבאס
ניסיתי להצטרף ולא מגיבים שם. תוכלי לעזור בזה?
אשמח מאד לשמוע אם יש לך מה להגיד על מעון עדי. אפשר במייל avital.dula ג'ימייל.אם אתם בירושלים -
תנסו להתקבל למש"י שנה הבאה.
מדברת מניסיון כמובן של 2 מסגרות.
אין השוואה ברמת המקצועיות והאימון לאורך כל השבוע.
זה במש'י? אני לא מכירה את השם הזהאשמח מאד לשמוע אם יש לך מה להגיד על מעון עדי. אפשר במייל avital.dula ג'ימייל.
לא, זה מעון שיקומי ברוממה, מה שפעם נקרא "עלה". פשוט כתבת שיש לך נסיון עם 2 מסגרות אחרות אז חשבתי שאולי זו אחת מהן. שמענו עליו דברים טובים.זה במש'י? אני לא מכירה את השם הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: