אין לי בעייה לפתוח גמ"ח בקבוקים ומוצצים....אני מחליפה בקבוקים כמעט מידי חודש, זה לא מוצר יקר,
ובאיזשהו שלב כשזה נראה משופשף ומשומש, אני מחליפה.
את מדברת על כיורים וברדים ואפילו קרש חיתוך. אז זה בסדר.לחוששים מאקונומיקה, אני כבר שנים רוחצת את הכלים אחת לשבוע במים עם פיירי ואקונומיקה(וכמובן כיורים וברזים).
לא נצפו נזקים או הרעלות.
מה גם שאחרי פעולה מזהמת כמו חיתוך עוף החיטוי הכרחי ביותר (וזה כולל כל מקום שנגענו בו עם ידיים שנגעו בעוף נא).
בלי השריה- ברור.@mum מנסיון ארוך שנים עם כל הכלים במטבח (לא רק משטחי וקרשים) כל עוד מנקים במים עם סבון ואקונומיקה ללא השריה וללא כרית ניקוי שורטת לא נצפה שום נזק.
בפרט שמדובר על נקיון שבועי. (ביומיום שוטפים עם מים חמים וסבון).
מנסיון איתם מים סבון וטישיו. שום "שמחה" באופק.ישנה חברה הנודעת במוצריה האיכותיים אך דא עקא הבקבוקים שלה עשויים מחומר שסופח שומן יותר מכל מותג אחר והגומות שיש לקישוט בבקבוק מוסיפות ל"שמחה".
(חברה ששמה מתחרז עם "סתם").
את הבחירה הזאת אני משאירה לדור הצעיר, אחרי שקניתי אולי 15 מותגים מובילים יותר ופחות....אני מעדיפה לקנות מותגים אחרים במקום להיות מתוסכלת.
הייתי עושה כך כשהתינוקי שלי נולד,הגיתי בס"ד פטנט מדהים לניקוי בקבוקים תוך שניות באופן יסודי וכמעט סטרילי
1. טיפת סבון כלים לתוך הבקבוק הריק
2. להרתיח קצת מים בקומקום
3. מיד עם הרתיחה למלאות רבע בקבוק במים הרותחים - אפילו פחות
4. לסגור היטב ולנער חזק פעם פעמיים - ליזהר מאוד כי הוואקום של האדים הרותחים גורם לסילון חזק מאוד של מים ולכן לנער אותו עם הפטמה לתוך הכיור
5. לפתוח לשטוף במים קרים - וזהו
תוצאה מדהימה - נסו ותהנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: