מה יום מיומיים? זה חידוש שבקבוקי שתיה נצרכים לשטיפה?
גם אצלינו,אצלנו שולחים כל סופ"ש לשטיפה
צריך למלא את הבקבוק עד למעלה ואז לשפוך, לא נשאר מזכרת מהמשקה הקודם, מנסיון!!!פטנט שהיה כתוב במרווה לצמא, ועובד מדהים!
כדי לנטרל ריח רע מבקבוקים: למלא את הבקבוק במים. להפוך שכל המים יצאו. (בבת אחת - שעולה בועות ושומעים פק פק....)
וכמובן גם עם סבון כלים, כי זו היתה מטרת פותחת האשכול....
בדיוק רציתי לשאול מה עושים עם זה.אגב, לפטמות בקבוקי הדיסה, שלפעמים מקבלים נקודות לבנות שלא יורדות בשטיפה
פשוט להשרות את הפטמה באקנומיקה, יוצא כמו חדש.
כמובן שלטוף כמה פעמם אח"כ בסבון.
אני מחזיקה תמיד 2 פטמות ברוטציה, לצורך ההשריה
זה הורס את המכונהחשבתי על עוד רעיון למי שאין מדיח
להכניס למכונת כביסה!!!
יש גם טבליות לעיקור של חיידקים שמכניסים לכלי עם מים
גם לי החזירו בקבוק מאוד מלוכלך מהמעוןיש גנים ופעוטונים שמשאירים את הבקבוק של הילד כמה חודשים בלי לשלוח הביתה. ויותר גרוע בלי לבדוק את מצב הבקבוק
אצל הבכור שלי הזדעזעתי לקבל בסוף השנה בקבוק עם עובש!!! בפקק.
עובש אמיתי שדרכו הבן שלי שתה מים. ואני הייתי משוכנעת שהגננת שוטפת את הבקבוקים כל יום.
מתנצל אם לתגובה שלי היה אופי פוגעני...
זה פשוט היה נראה לי קצת טריוויאלי מדי... אבל אם זה עובד - זה עובד.
ובאמת שהכל בהומור
(בבת אחת - שעולה בועות ושומעים פק פק....)
את הרעיון לאקנומיקה קבלתי מהמעון בו היתה הגדולה שלי.נשמע לי מאוד לא בריא לנקות בחומרים חריפים בקבוק לתינוק, כפי שהציעו כאן.
אני מנקה היטב במים וסבון ואח"כ מעקרת עם מים רותחים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: