מידע שימושי יש לכם אופניים חשמליים? קורקינט חשמלי? תתכוננו להכין לוחית רישוי ורישום במשרד התחבורה. חובה מכ"ו תמוז תשפד.

ברמן

משתמש פעיל
תלוי על מה מדברים כל הקורקינטים של 25 קמ"ש לא מסכנים את ההולכי רגל יותר מאופנים רגילים לי היה קורקינט חשמלי ועכשיו יש לי אופניים ואני נוסע בהם על יותר מהר מהקורקינט כי 25 קמ"ש זה במישור או ירידה
ואי אפשר להביא ראיה מאנשים בני 40 שנסעו על קורקינט ונפצעו כי זה לא כלי יציב לי שלא רגיל לנסוע עליו בטח אם משכירים וכבר דוהרים בירידות עם זה

ברמן

משתמש פעיל
בדיוק בשביל זה נועד החוק
שילד בן 14 לא ירכב על זה
לא משנה שזה מסוכן בכל גיל!!
עם כל הכבוד האלה הכי מסוכנים לרוכב ולהולך רגל זה חברה בני 17 עם קורקינט של 45 קמ"ש ש"חותכים" רכבים בכביש ואנשים במדרכות לא ילד בן 14 שנוסע להנאה עם קורקינט

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
האם שוטר יכול לקנוס נסיעה ללא קסדה, נסיעה על מדרכה, על אופניים רגילות (לא חשמלי)?

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אבל גם קורקינט חשמלי יכול להרוג!!
ילד בן 14, זה ילד!
פיניתי ילד בן 14 נוסע עם אופניים ללא חשמל, (פחות מ20 קמ"ש) אך האופניים היה במידה קצת יותר גדול ממידת גופו
ולדעתי זה מה שהוביל לתוצאה, של איבוד הכרה ושבירת עצמות מלהיתקע בעץ (המכה עצמה היה מהאופניים שלא התאים לו הגודל)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה