כמה זמן יש לך אותה?לי יש
היא יציבה ממש, נוחה ויפה
החיסרון- ממש כבדה ביחס לטיולונים
לבעלי מפריע שהיא לא מספיק גמישה, אני דווקא ממש לא מרגישה את זה.
לי מפריע (משהו מצחיק..) שאין חלונית הצצה לילד כשהגגון סגור...
לא הרבה, פחות מחודשייםכמה זמן יש לך אותה?
האמת שעוד לא כיבסתי אותה (שמה מזרון בעגלה) המוכר אמר שהכול הכול נשלף ומתכבסהיא קלה לכבוס?
מתקפלת בקלות?
עדיף מהבטרפליי?גם לנו יש סייבקס מלפני כחדשיים
מאוד מאוד מרוצים מהכל
(הדבר היחיד שקצת הפריע לי שכדאי להרים את המושב צרים למשוך חוט , שעושים את זה כדי שהעגלה תשקול פחות)
ושוב פעם ממש עגלה מדהימה
הסיבקס הרבה פחות יקר.עדיף מהבטרפליי?
הסייבקס שאני מדברת עליה מאד יקרה 2490הסיבקס הרבה פחות יקר.
כשקניתי המוכר (סופר בייבי) טען שהעגלות באותה איכות ורמה, וזה רק עניין של מיתוג...
אני קניתי את הסייבקס כי המוכרים לא רצו למכור לי את הבטרפליי כי אמרו שיש לה הרבה תיקונים (ב3 חנויות שונות)מה עדיף סייבקס קויה או בטרפליי
@הדסההה ?
את הקויה?אני קניתי את הסייבקס כי המוכרים לא רצו למכור לי את הבטרפליי כי אמרו שיש לה הרבה תיקונים (ב3 חנויות שונות)
הבטרפליי מעולה אך בלי שכיבה מלאה ולי הגלגלים נהרסו אבל החברה שלחה לי גלגלים חדשים.עדיף מהבטרפליי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: