דיון יש לך מעבד מזון מעבד מזון מג'ימיקסמעבד CS4160?

ריקי שחור

משתמש מקצוען
אני רוצה לקנות מעבד מזון,
הדגם הזה נשמע לי טוב,
יותר גדול וחזק מהדגם הזול, ועדיין מחיר יותר סביר מהדגם הגדול.
האם יש לך אותו? את מרוצה?
מבחינת חוזק המנוע, עמידות לאורך זמן, עמידות של החלקים, והגודל- אם מתאים לך לפרט כמויות
(למשל כשאני מכינה שייק או טחינה בכלי של 2.6- יותר מליטר נטו כבר גולש, כמה מכילה הקערה של 3 ליטר עם האביזר בלנדר מיקס?)

יראת גאולה

משתמש מקצוען
חוזק מנוע וחלקים - זה מג'ימיקס. לדעתי אין הבדל בין הדגמים. כמדומני שעל המנוע יש אחריות ל35 שנה. למרות שהפלסטיקים נחשבים חזקים ועמידים, נשבר קצת גם אצלי וגם אצל ההורים שלי. עדיין אפשר להשתמש, אבל זה לא כיף...
לא יודעת לענות לגבי הגודל. לנו יש את הגדול.
הספרה 4 (הארבעת אלפים במספר 4160) מסמנת את הגודל של המיכל (מבין 3 שזה הכי קטן או 5 שזה הגדול). ה160 זה הסכינים הספציפיות שמגיעות עם המכשיר. אולי עדיף לך לחפש בלי מקצף ומסחטת הדרים... אולי יעלה פחות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה