דרוש מידע יש לך מיקרוגל?

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
של איזה חברה? כמה שנים? האם התקלף הציפוי?
יש לי של גולד ליין והציפוי התקלף, הציעו לי של סמסונג ב590 ש"ח או של דלונגי ב399 ש"ח, מה עדיף? האם הסמסונג שווה את הפער?

חחחווולללההה

משתמש רשום
יש לי מקרוגל שהציפוי התקלף מבפנים ונוצר מעין חור קטן מתחת לצלחת-האם יש בכך סכנת קרינה?
זה עדיין עובד ולכן מתלבטת אם צריכה לקנות חדש
למשהו יש מידע?

אני בודק

משתמש מקצוען
יש לי מקרוגל שהציפוי התקלף מבפנים ונוצר מעין חור קטן מתחת לצלחת-האם יש בכך סכנת קרינה?
זה עדיין עובד ולכן מתלבטת אם צריכה לקנות חדש
למשהו יש מידע?
לפי המידע באתרי אינטרנט (לא פורומים אלא אתרים מקצועיים) נראה שחור הוא סיבה לזריקה מיידית של המיקרוגל לפח.

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אין לנו.
נזרק מהבית לפני כמעט 10 שנים נ"ל, וחיים יפה וטוב גם בלעדיו ואפי' באושר.. :D
רכשנו טוסטר אובן גדול ואיכותי ביותר לבשרי חימום אפיה וכדו' ובתנור החלבי (אלקטרולוקס) זה הבייבי של אשתי... משם יוצאים המעדנים הפינוקים וכל הטוב שבעולם... ואין מי שלא נהנה מזה במעגל הקרוב... :)

ספרינגית

משתמש מקצוען
לפי המידע באתרי אינטרנט (לא פורומים אלא אתרים מקצועיים) נראה שחור הוא סיבה לזריקה מיידית של המיקרוגל לפח.
גם קילוף?
לנו מקולף רציני במסגרת הפנימית. אבל מקדימה. בחזית כאילו. (אבל בתוך המקרוגל)
חברה פשוטה נראה לי . כתובת Midea
לי יש של אושר עד ב150 ש"ח
כבר שנתיים נראה כמו חדש
והעיקר מחמם לי את האוכל...
העיקר גם שלא תהיה קרינה...

Yitty Kahana

משתמש פעיל
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לי יש דילונגי שנתיים וחצי ועובד לי מצוין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה