יש לי מיקסר של בוש בגודל סטנדרטי (לא זוכרת כמה ל' בדיוק)
המכשיר מצוין
אבל הבעיה היא שאני לשה פחות מקילו בצק- החומרים נשארים בתחתית הקערה ולא נילושים
גם בהקצפה של קצת חלבונים זה קורה.
המקצף והחלק של הלישה לא ממש "מנגבים" את התחתית ושולי הקערה.
מה אפשר לעשות?
אי אפשר ללוש במיקסר של בוש בצק של 500 גר' קמח?
המכשיר מצוין
אבל הבעיה היא שאני לשה פחות מקילו בצק- החומרים נשארים בתחתית הקערה ולא נילושים
גם בהקצפה של קצת חלבונים זה קורה.
המקצף והחלק של הלישה לא ממש "מנגבים" את התחתית ושולי הקערה.
מה אפשר לעשות?
אי אפשר ללוש במיקסר של בוש בצק של 500 גר' קמח?