מבקשת מידע
משתמש מקצוען
להבנתי, מי ששלמה 20 באשראי על הנסיעה לא משלמת במקום,גם גבו לי באשראי 20 ש"ח על הנסיעה וגם משלמים במקום??
למרות ש
תזכורת: התשלום בסך 20 ש"ח ייגבה בעליה לאוטובוס, ע"י אחראית ההסעה. אנא הצטיידו בהתאם ע"מ למנוע עגמת נפש.
להבנתי, מי ששלמה 20 באשראי על הנסיעה לא משלמת במקום,גם גבו לי באשראי 20 ש"ח על הנסיעה וגם משלמים במקום??
תזכורת: התשלום בסך 20 ש"ח ייגבה בעליה לאוטובוס, ע"י אחראית ההסעה. אנא הצטיידו בהתאם ע"מ למנוע עגמת נפש.
כן, תביאי טלפון, אצור איתך קשראם יש למשהי עדיין כרטיס מיותר לכינוס בירושלים ורוצה למכור, אז אשמח מאוד.
תודה רבה!
תודה!! 0527690205כן, תביאי טלפון, אצור איתך קשר
זה הליכה ממש קשה ממלחה אם כבר אז חזור תעשי את זה ואז זה ירידהלפי מוביט אני רואה שאפשר להגיע ב21 דקות הליכה ממלחה.
(גוגל מאפס נותן לי 19, יפה מצידו.)
זה נכון? מישהי ניסתה פעם?
שלום לכולן,
לבקשתכן- אנו דוחים את שעת יציאת ההסעות.
כל ההסעות, מכל השכונות, יצאו בשעה 7:00 בערב!
ע"מ שלא נאחר, על אף השעה הגבולית, נא להיערך בזמן כדי שההסעה תוכל לצאת ב-7 בדיוק.
כמו"כ מי ששילמה באתר לא צריכה להציג קבלה. בנות שלא שילמו יעבירו את הכסף לאחראיות האוטובוס.
ולכל הנרשמות להסעות היום ואתמול...
-עקב הרישום המוגבר הוספנו אוטובוס נפרד מבר אילן, יוצא ג"כ בשעה 7:00 בערב.
האוטובוסים של רמת שלמה ונווה יעקב לא יעצרו בבר אילן, אלא יסעו ישר לכנס.
-רמותיות שנרשמו ביומיים האחרונים- האוטובוס של רמות מלא לגמרי, האוטובוס של רמת שלמה יאסוף אתכם
מצומת רמות. נא המתינו שם בסביבות השעה 7:10, תהיו בקשר עם אחראית האוטובוס.
בהצלחה!
תודה.זה הליכה ממש קשה ממלחה אם כבר אז חזור תעשי את זה ואז זה ירידה
מאיפה את באה?יש עוד מקומות שאפשר לרדת באזור..
אני עבדתי שם שנה שעברה,אשמח לעזור לך
מביתר יש לך ממש קצר את לוקחת 225/245 יורדת תחנה אחת אחרי מלחהתודה.
אני באה מביתר, ולא נרשמתי מראש להסעות.
אפשר להגיע ולתפוס טרמפ? או שאפשר להירשם עדיין? (בר אילן יתאים לי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: