באתר שם שואלים אותך האם אתה רוצה ששמך יתפרסם או לא.אשמח לקבל עצה, איך להמשיך לתרום בדרכים הרגילות למטרות שמתפרסמות כגיוס המונים.
אני כתבתי לא.
באתר שם שואלים אותך האם אתה רוצה ששמך יתפרסם או לא.אשמח לקבל עצה, איך להמשיך לתרום בדרכים הרגילות למטרות שמתפרסמות כגיוס המונים.
בטלפון במקרה ההוא - לא שאלו כלום. פשוט פרסמו. שמחתי שלא נתנו שמות לתפילה.באתר שם שואלים אותך האם אתה רוצה ששמך יתפרסם או לא.
אני כתבתי לא.
הוא לא ראה אותה, כי היא הייתה בפורום נידח.
ובאיש את רעהו נותרו הסיילים, הנסיעות, החגיגות והקניות.
יכול להיות שהכוונה של פתיחת תת-הפורום הייתה מצויינת. מנהלי פרוג הם אנשים אציליים ונדיבים ורחבי לב, כבר כתבתי את זה, ואין על כך חולק. בפועל, מה שקרה זה שבקשות עזרה נדחקות הצידה, בעוד בקשות טיולים באיטליה ('מה עדיף, ורונה או מילנו'), מקבלות במה.
בוודאי ובוודאי שכן. אין שום ספק.אבל אני מסופקת אם המעבר לפורום איש לרעהו יגרום לתרומות רבות יותר.
אני כאדם שאוהב לתרום, וברוך ה' תורם לא מעט.לפורום איש לרעהו יגרום לתרומות רבות יותר.
דעת היחיד שלי....
אני נכנסת לפרוג בשביל המקצוע,
ומרפרפת על עידכונים באיש את רעהו, רק כדי לצוד
אם קרה משהו קריטי,
אבל הלב שלי לא עמד בעומס הרגשי,
כל הזמן בקשת תפילה על מישהו אחר,
החלטתי לסגור את פרוג,
פשוט לא עמדתי בזה...
קחו לתשומת לבכם,
יש גם (א)נשים רגישים בפורום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: