עזרה יש לך ילד בן שנה-שנתיים? פניה להורים, למשפחת דיקמן, ולבאי הפורום כולו

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הוא לא ראה אותה, כי היא הייתה בפורום נידח.
ובאיש את רעהו נותרו הסיילים, הנסיעות, החגיגות והקניות.

יכול להיות שהכוונה של פתיחת תת-הפורום הייתה מצויינת. מנהלי פרוג הם אנשים אציליים ונדיבים ורחבי לב, כבר כתבתי את זה, ואין על כך חולק. בפועל, מה שקרה זה שבקשות עזרה נדחקות הצידה, בעוד בקשות טיולים באיטליה ('מה עדיף, ורונה או מילנו'), מקבלות במה.

רותי, עשית נפלא שהקפצת את המקרה. אבל אני מסופקת אם המעבר לפורום איש לרעהו יגרום לתרומות רבות יותר.
מה שכן נראה לי זו הקפצה של אשכלות מסוג זה, כי רק הקפצה מביאה את המקרה לתודעת הציבור. אחרת היא תלך לאיבוד בכל פורום שרק יהיה.
(מקבלת על עצמי בלי נדר, להקפיץ אשכולות תרומה)

דג סלומון

משתמש מקצוען
אבל אני מסופקת אם המעבר לפורום איש לרעהו יגרום לתרומות רבות יותר.
בוודאי ובוודאי שכן. אין שום ספק.
התרמה חשובה כמו זו שרבים מהאנשים שנחשפים לה תורמים מיד, צריכה פשוט להיות בפורום מבוקש כזה ובכך להיחשף לעיני כמה שיותר אנשים.

נערך לאחרונה ב:

מרחבית

משתמש מקצוען
הקפצה תעזור למי שפותח 'הודעות חדשות'. למי שנכנס ישר ל'איש את רעהו' - לא תעזור הקפצה אם זה לא יהיה בפורום הזה...
ייתכן שכדאי לפרסם דברים כאלה גם בחכמת נשים. כמדומני שנשים רבות לא נכנסות הרבה לאיש את רעהו.

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא נראה לי שהפורום הוא הבעיה- כמו אי ההקפצה
אני כמעט שלא נכנסת ל'איש את רעהו'
(שרק טובעים בו בים האשכולות)
כן מרפרפת על 'הודעות חדשות'

קולות

משתמש פעיל
הו @Ruty Kepler
גם אני הקטנה ראיתי את האשכול ונגע לליבי כמובן, כאמא לילדים בגיל הזה אי אפשר להתעלם ממוטי המתוק הזה,
אממה , שלי אין קשרים שם בחלונות הגבוהים,
אז רק ניסיתי ושלחתי לפחות במייל לרשימת תפוצה קרובה ואכפתית
מרגישה ג"כ שאם פורום "פרוג" העצום הזה, ייתן גז לתרומה הזו
נוכל להגיע רחוק ולעזור הכי שאפשר
ולראות את מוטי בריא שלם שמח ומתפקד

עוגיות

משתמש מקצוען
תודה רבה ל - @Ruty Kepler
על ההארה!!

הרי בואו נחשוב לעצמינו, ישנה נפש יהודית שלא חטאה מעולם! רכה ומתוקה! שמתייסרת כאן בעולם!!
ואם נרצה, נוכל! נוכל להביא לכך שלא תתייסר!!

וכל זה על ידי מה? על ידי כך שכל אחד מאיתנו, תוציא סכום קטן מהארנק, סכום שאותו הועידה לקניית מותרות ותחשוב שבעיסקה הזאת היא גורמת לכך שהתינוק החמוד הזה יסבול פחות!
ואת? את תרויחי מצות הצלת נפשות.
כשחושבים על זה, זה בלתי אפשרי שלא לתרום.

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
רותי
(ללא קשר להודעה הזאת שהיא הכי שבעולם נכונה וצודקת)
אני לא יכולה להימנע מלחשוב שאת מהווה כאן בפרוג את מה שהבג"ץ מהווה לכנסת :rolleyes:

ומאד מעניין אותי אם ממתי שכתבת את ההודעה ולייקו לך 136 פעם, גם נכנסו 136 תרומות למוטי שלנו!
או שזה עובד בצורה שמישהי מעיזה לצעוק חמס על תופעה שלא נראת לה וישר כל העדר אחריה, כולנו ביחד, צאן קדושים "מההההה"

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
דעת היחיד שלי....

אני נכנסת לפרוג בשביל המקצוע,
ומרפרפת על עידכונים באיש את רעהו, רק כדי לצוד
אם קרה משהו קריטי,

אבל הלב שלי לא עמד בעומס הרגשי,
כל הזמן בקשת תפילה על מישהו אחר,
החלטתי לסגור את פרוג,
פשוט לא עמדתי בזה...

קחו לתשומת לבכם,
יש גם (א)נשים רגישים בפורום

חוה ש

משתמש מקצוען
דעת היחיד שלי....

אני נכנסת לפרוג בשביל המקצוע,
ומרפרפת על עידכונים באיש את רעהו, רק כדי לצוד
אם קרה משהו קריטי,

אבל הלב שלי לא עמד בעומס הרגשי,
כל הזמן בקשת תפילה על מישהו אחר,
החלטתי לסגור את פרוג,
פשוט לא עמדתי בזה...

קחו לתשומת לבכם,
יש גם (א)נשים רגישים בפורום

יש גם אנשים לא פחות רגישים שחיים את החיים האלו יומיום ועוד יודעים להודות על כך!

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
רותי קפלר היקרה!
את לוקחת את הכשרון הרב שלך ומשתמשת בו לשימת לב כולנו שיש כאן מישהו שלא קיבל מספיק חשיפה.
זה מרגש.
ואם לא את לא הייתי נחשפת בכלל.. עכשיו אתרום בעז"ה.
יישר כח!

נערך לאחרונה ב:

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רותי, צל"ש על התזכורת לכולנו
אנחנו אישית, זוכרים את מוטי באופן ממש רציף, למרות שבעצם - איננו לגמרי מכירים....

מאז השיחה שזכיתי לדבר איתך @GKL, גיטי המדהימה, לפני כשנה (זוכרת?)
ודווקא בגלל שיש לי פעוט בגיל זהה ממש, ודווקא כי מכירה במשפחה גם את המוגבלות והקושי שבנכות - התמונה של מוטי לא זזה לנו מהעיניים, והשיר עוד מהחודשים הקשים - מתנגן לעיתים קרובות על השפתיים

אנחנו מתפללים עבורו, זוכרים אותו, מעריכים אתכם וכעת - גם תורמים!

הלוואי והייתם מכירים איזו אמא לביאה היא גיטי, וכמה היא נלחמת להאיר למוטי בחשיכה!!! לפעמים מצטייר בהתרמות שהמתרימים רק יושבים בחיבוק ידיים וממתינים לתרומה. אז שתדעו שגיטי דוחפת קירות והופכת עולמות באופן עצמאי בשביל הילד שלה. אם גיטי הגיעה למקום שבו היא מבקשת - סימן שכנראה אין אופציה אחרת.
זהו ילד יהודי טהור וזך. ולכולנו החובה והזכות להיות ערבים ומעורבים.

מעט אור שלנו - יכול לדחות הרבה חושך!

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מהיום כאשר אתם על פרוג ובתוספת לכך על עוד איזה פרוייקט. בתור הצלחה לפרוייקט שאתם עושים - עבודת גרפיקה/אדריכלות/ציור וכד'.
כנסו בדרך לפורום תרומה וחסד ותתרמו שם.
אני חושבת שייחוד פורום מיוחד לצדקה הוא מעולה! כי כך האשכולות לא נעלמים בין שאר העניינים 'ברומו של עולם' שנמצאים באיש את רעהו.
ד.א. הייתי ממליצה מאד לשים הודעה נעוצה ב'איש את רעהו' שנפתח פורום חדש שנקרא 'פורום תרומה וחסד' לתשומת לב האנשים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה