אני קניתי אצל סופר ביבי בירושלים זה עולה בסביבות ה700 מה שמוכרים במשנת יוסף זה החיקוי זה זול ומתפרק לא מומלץאולי ידוע לכם איפה אפשר להשיג את הקידילאק במחיר זול?
הוא מופיע באזור השבע מאות שקל בכל המקומות ואני רואה שהיה במשנת יוסף בחמש מאות...
אני קניתי אצל סופר ביבי בירושלים זה עולה בסביבות ה700 מה שמוכרים במשנת יוסף זה החיקוי זה זול ומתפרק לא מומלץאולי ידוע לכם איפה אפשר להשיג את הקידילאק במחיר זול?
הוא מופיע באזור השבע מאות שקל בכל המקומות ואני רואה שהיה במשנת יוסף בחמש מאות...
אני התכתבתי ישירות עם חברת אוליטה בווצאפ שירות מדהים לכל שאלה מצורףמצטרפת לשאלה של לר לק
האם יש לכם מידע?
והוא מתחבר לצידי העגלה?אני קניתי של אוליטה בסוף ואני מרוצה מאאאאאד
נראה לך יכול להוות תחליף לעגלת תאומים לאחים קרובים בגיל, 1.5 נגיד?בהחלט הוא מתחבר מהצד
לילד מושלם, מרגיש כמו עגלה רגילה
מאוד בקלות לעלות איתו מדרכות,
האם יש דגם לאליטה או אריסטוקרט שהמושב נשכב אחורה ? וכן אשמח לשמוע היכן מצאתם במחיר הזול ביותר
תודהלאוליטה יש דגם שהכסא נשכב קצת לדעתי אצל סופר ביבי בירושלים יש לו מחירים טובים אחותי קנתה באשדוד אצל שלבים גם מחיר מאוד טוב
יש לך נסיון איתה באוטובוסים (עירוניים)?מתקפל מצוין לרכב
לי יש את של אוליטה ואני מאד! מרוצה,
ודווקא אני רואה מאד הרבה ברחוב
אני חושבת שזה מתאים לכל העגלות
סליחה על ההקפצה,יש לי סייבקס מיוס עם טרמפיסט מיה בייבי - באגי בורד
מצ"ב תמונה.
זה כולל ישיבה + עמידה. חזק ויציב.(ילד בן כמעט 3)
בהתחלה לא קלטתי איך לחבר נכון ולא היה מספיק יציב.
עכשיו זה בשימוש שנה ומעולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: