מאפים יש לך טיפים לרוגעלך מושלמים?

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא אוהבת את המרקם של הרוגלעך הביתיים, אבל מאד רוצה להכין כאלו.
יש לי מתכון מעולה לבצק שמרים שמוציא פסים נהדרים.
אשמח לטיפים כיצד להוציא אותם רכים מבפנים קרנצ'ים מבחוץ, ונסלח אם הם יהיו רכים ממש גם מבחוץ וגם מבפנים, הרבה שוקולד, ופחות בצק.
מרקם קארוסוני כזה....
אה, ולא אוהבת סירופ מעל.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מרדדים לעיגול ענק ודק
שמים מלית בנדיבות
חותכים להרבה משולשים צרים (אני עושה 24- מחלקים לשמיניות ואז כל שמינית ל3)
כשמגלגלים כל משולש מותחים תוך כדי- שיהיו יותר גלגולים
מניחים בתבנית עם רווחים קטנים- שכשיתפח באפיה הרוגלך יגעו אחד בשני.
מורחים ביצה לפני האפיה.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

.A.B.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
אני מרדדת ממש ממש דק ממלאה את המלית על חצית מהבצק מקפלת ומרדדת שוב דק ממלאה שוב על חצי מהבצק מקפלת ומרדדת שוב ואז חותכת משולשים ומגלגלת ככה יוצא קראנצי מבחוץ...
טיפ מעולה,
באתי לכתוב אותו.
(ככה זה גם יוצר מלא שכבות של שוקולד)
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה