לא אוהבת את המרקם של הרוגלעך הביתיים, אבל מאד רוצה להכין כאלו.
יש לי מתכון מעולה לבצק שמרים שמוציא פסים נהדרים.
אשמח לטיפים כיצד להוציא אותם רכים מבפנים קרנצ'ים מבחוץ, ונסלח אם הם יהיו רכים ממש גם מבחוץ וגם מבפנים, הרבה שוקולד, ופחות בצק.
מרקם קארוסוני כזה....
אה, ולא אוהבת סירופ מעל.
יש לי מתכון מעולה לבצק שמרים שמוציא פסים נהדרים.
אשמח לטיפים כיצד להוציא אותם רכים מבפנים קרנצ'ים מבחוץ, ונסלח אם הם יהיו רכים ממש גם מבחוץ וגם מבפנים, הרבה שוקולד, ופחות בצק.
מרקם קארוסוני כזה....
אה, ולא אוהבת סירופ מעל.