תודה מבררת בענין...ממליצה לך שוב על מרים אדהאן,
תיכנסי לקישור המצורף
Areas of Expertise | Miriamadahan
www.miriamadahan.com
בכל אופן אשמח ממש לעוד המלצות
תודה מבררת בענין...ממליצה לך שוב על מרים אדהאן,
תיכנסי לקישור המצורף
Areas of Expertise | Miriamadahan
www.miriamadahan.com
אכן בדקתי טעות שליהיא פסיכולוגית? דומני שהיא תרפיסטית אך אינה פסיכולוגית בהכשרתה.
יש לך אולי פרטים ליצירת קשר איתה? מייל? טלפון? תודהאני מכירה את ד"ר קרן מינץ-מלחי
לא פסיכולוגית, אלא עו"ס קלינית- DBT, EMDR, SE, טיפול בנפגעות, מטפלת זוגית ומשפחתית, ויתכן שיש עוד כמה הכשרות שאני לא מודעת אליהן.
יש לי מייל שלה. לא יודעת אם לפרסום.יש לך אולי פרטים ליצירת קשר איתה? מייל? טלפון? תודה
מענין אותי גםבשביל מה את מחפשת?
אם את מחפשת בשביל מישהי שמתמודדת עם פוסט טראומה מורכבת, יש לי מחלקה מעולה להמליץ עליה. מוזמנת לאישי.
מחלקה פתוחה בבית חולים פסיכיאטרי, עם גישה מעולה. במקומות פרטיים מחלקה כזאת עולה עשרות אלפי שקלים לחודש. כותבת לך בפרטי.מענין אותי גם
מה כוונתך מחלקה?
אם הצלחת להגיע אליה, אולי תכתבי פה את הפרטים הזמינים שלה ליצירת קשר?אך עונה בסבלנות ומפנה לכתובות נוספות[כותבת את זה שיוכל להועיל אם יש עוד שמחפשות]
תודה לכל המגיבות והממליצות!
זה הטלפון של ד"ר קרן מינץ מלחי שאני מצאתי בגוגל... ודרכו שוחחתי איתהאם הצלחת להגיע אליה, אולי תכתבי פה את הפרטים הזמינים שלה ליצירת קשר?
לתועלת האחרות..
והעיקר שמי שהגעת אליה תהיה שליחה נאמנה של הקב"ה לסייע למי שצריך..
אם זה מופיע בגוגל, זה המספר שבסדר מבחינתה שיצרו איתה קשר בו, לא?זה הטלפון של ד"ר קרן מינץ מלחי שאני מצאתי בגוגל... ודרכו שוחחתי איתה
0544571929
רק אל תגידו לה שהטלפון הגיע דרכי שלא תברך אותי יותר מידי...
בכל אופן תודה מירי! הייתי שליחה טובה! ותודה לכל מי שהתאמצה
גפנית?@שמחוני איפה היא בארץ?
אולי @אסתי בראון היא מתמחה בזה אבל לא יודעת אם גם לילדים.מחפשת מטפלת לילדים בעלת תואר שני קליני, שהתמחתה בשיטת EMDR
אשמח לפרטיםבבני ברק יש את נפש לנפש
חרדי שהרים את הכפפה ואיגד תחתיו אנשים מקצועיים בטירוף.
יש לכל התמחות ותת התמחות מטפל בנפרד.
מטפל.ת בEMDR יכול להיות פסיכולוג או עוס קליני כך שאם את מחפשת מישהו שמתמחה בתחום זה לא מחייב רק פסיכולוג אלא גם עוס קליניאולי @אסתי בראון היא מתמחה בזה אבל לא יודעת אם גם לילדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: