קוראים לזה דונה Xשמעתי שיצאה עגלת דונה בריאה יותר לתינוק
אשמח לשמוע גם חוות דעת
יש לזה 3 מצבי שכיבה
יש על זה כבר אשכול איפשהו...
אהה וחייב בהזמנה מראש
קוראים לזה דונה Xשמעתי שיצאה עגלת דונה בריאה יותר לתינוק
אשמח לשמוע גם חוות דעת
אשמח לדעת מה הצבע היפה יותר במציאותקוראים לזה דונה X
יש לזה 3 מצבי שכיבה
אהה וחייב בהזמנה מראש
איפה מזמינים? בשילב? אפשר באתר?קוראים לזה דונה X
יש לזה 3 מצבי שכיבה
אהה וחייב בהזמנה מראש
רק בשילבאיפה מזמינים? בשילב? אפשר באתר?
והאם בחו"ל זה יותר זול?
מישהי יודעת אם שווה לרכוש בלונדון?רק בשילב
הירוק מאד יפה
וגם הכחול
לדעתי שווה ! אם יש לך מישהו שמגיע ,כי שם יש הכל ויותר זול משלוח דונה עושה רק לאיזור וזה באנגליהמישהי יודעת אם שווה לרכוש בלונדון?
ואם אני מזמינה בשילב איך אפשר להשיג הנחה?
הסתדרות המורים? וועד עובדים? מועדון? דרים קארד? מה כדאי?
אין באתר אפשרות להזמין רק בחנויות לוקח חודש ויותר עד שמגיע ,אם יש לך אפשרות להזמין לאנגליה שמישהו יביא לך זה יותר זול.דרך האתר של דונה הרשמי,פה זה רק בשילב באחת החנויות ניגשים מזמינים משלמים מקדמה ומחכים שיגיע, כי במלאיאיפה מזמינים? בשילב? אפשר באתר?
והאם בחו"ל זה יותר זול?
אפשר באתר שלהם להזמין לאנגליה?אם יש לך אפשרות להזמין לאנגליה שמישהו יביא לך זה יותר זול.דרך האתר של דונה הרשמי
אני קניתי את הX והוצאתי את המקטין הזה, הרגיש לי שהתינוקת ממש באוויר לא מספיק בתוך הסלקלקופצת על האשכול,
איפה אפשר להשיג את המקטין למושב לתינוק?
אשמח לדעת מה הצבע היפה יותר במציאות
כי שחור יקח הרבה זמן להגיע
הייתה לי סיעתא דישמיא בענין ההזמנהאין באתר אפשרות להזמין רק בחנויות לוקח חודש ויותר עד שמגיע ,אם יש לך אפשרות להזמין לאנגליה שמישהו יביא לך זה יותר זול.דרך האתר של דונה הרשמי,פה זה רק בשילב באחת החנויות ניגשים מזמינים משלמים מקדמה ומחכים שיגיע, כי במלאי
אין גם בחנות עצמה ,בהצלחה !
ואז רק החלק העליון של החגורה מחזיק את הדונה?לדעתי לא צריך את התושבת,
אני תמיד משאירה את החגורה של הרכב סגורה ואז רק מושכת קצת את החגורה ומחברת לעגלה, לוקח בדיוק שניה.
למה זה משנה? העיקר שהדונה חגורהואז רק החלק העליון של החגורה מחזיק את הדונה?
ממש לא הייתי עושה ככה באופן קבוע
לא אומר לאף אחד מה לעשותלמה זה משנה? העיקר שהדונה חגורה
העניין הוא שבאתר הרשמי זה בכלל לא פער גדול במחיר, חשבתי שזה פער גדול אבל אולי הבדל של 200 שקלאין באתר אפשרות להזמין רק בחנויות לוקח חודש ויותר עד שמגיע ,אם יש לך אפשרות להזמין לאנגליה שמישהו יביא לך זה יותר זול.דרך האתר של דונה הרשמי,פה זה רק בשילב באחת החנויות ניגשים מזמינים משלמים מקדמה ומחכים שיגיע, כי במלאי
אין גם בחנות עצמה ,בהצלחה !
יש לי מישהו שמגיע לסוכות עם תינוק, הבעייה שלא ראיתי ששם יותר זול בהרבהלדעתי שווה ! אם יש לך מישהו שמגיע ,כי שם יש הכל ויותר זול משלוח דונה עושה רק לאיזור וזה באנגליה
לא כזה שווהמישהי יודעת אם שווה לרכוש בלונדון?
ואם אני מזמינה בשילב איך אפשר להשיג הנחה?
הסתדרות המורים? וועד עובדים? מועדון? דרים קארד? מה כדאי?
אם הבנתי מה את מתכונת אז זה לא בטיחותי ככהלמה זה משנה? העיקר שהדונה חגורה
כןאפשר באתר שלהם להזמין לאנגליה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: