מסכימה איתך לגמרי@מתכנתת - צודקת 100%
לא כל מתמטיקאים מרובעים ולא כל המרובעים מתמטיקאים.
ציינתי שהמרובעים שחושבים שמתאים להם תכנות זה בדר"כ כי הם היו טובים במתמטיקה.
לא כ"כ סביר שמרובע שלא טוב במתמטיקה יעלה על דעתו ללמוד תכנות...
מסכימה איתך לגמרי@מתכנתת - צודקת 100%
לא כל מתמטיקאים מרובעים ולא כל המרובעים מתמטיקאים.
ציינתי שהמרובעים שחושבים שמתאים להם תכנות זה בדר"כ כי הם היו טובים במתמטיקה.
לא כ"כ סביר שמרובע שלא טוב במתמטיקה יעלה על דעתו ללמוד תכנות...
לגמרי.אני מתכנתת וגם כותבת, מנגנת ומציירת ועד כמה שאני כשירה לקבוע גם לא מרובעת.
מה שכן התחום דורש ראש לוגי. מי ששונא לוגיקה, מתמטיקה ופתרון בעיות כנראה פחות יתחבר לתחום.
אבל אין שום סתירה בין אהבה של תחומים ריאלים לאהבה של תחומים הומניים יותר.
הרי לכם איש קודים שמדבר על אומנות...לגמרי.
אפשר לומר שהלוגיקה היא הדף הלבן שיוצר לא יכול לחרוג מהגבולות שלו,
כי גם אומן בד״כ תחום בגבולות, ולא משנה אם זה דף או קיר או משטח עבודה אחר.
אבל מעבר לזה, בתוך אותם גבולות ההומניות פורחת.
עם צורת מחשבה כזאת באמת מייסר להתעסק בשני התחומים.אם מתכנת יקבל שכל של אומן לכמה דקות הוא יהיה בטוח שהוא מתחיל לחשוב עקום
ואם הפוך, האומן יחשוב שהשכל שלו בכלל לא עובד אלא משכפל את אותה מחשבה כל הזמן
למרבה הייסורים אני מתעסק גם בתכנות וגם באומנות (אמיתית, מקצועית) - רבותי, זה לא הולך יחד.
דבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדםעם צורת מחשבה כזאת באמת מייסר להתעסק בשני התחומים.
מסכימה. טענתך הייתה על סמך הניסיון האישי שלך שזה לא עובד. תגובתי הייתה על המשפט הזה:דבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
לא ביקשתי את חוות דעתך על עצמי
יש פה דעות שונות ממך על הנושא ולכן נראה לי אפשר להסיק שיש בהחלט כאלו שהשילוב כן עובד בשבילם.למרבה הייסורים אני מתעסק גם בתכנות וגם באומנות (אמיתית, מקצועית) - רבותי, זה לא הולך יחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: