יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים.. מתאים לי לימוד תכנות?

GOLD DESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים.. מתאים לי לימוד תכנות?

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני במקומך הייתי שוקלת את זה

את יכולה קודם להתנסות בהדרכות בחינם כאן

א. ב

משתמש מקצוען
לעניות דעתי נירא לי שכדאי
זה נישמה מתים לך בול

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
לפי כרטיס הביקור נשמע שלא מתאים, כי אם תחומי העניין הם עיצוב גרפי ומוזיקה ונגינה, ממילא נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
לדעתי כדאי להתמקצע בתחומים שאוהבים ושם לחפש להצליח בס"ד במקסימום ששייך!

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לפי דעתי את צריכה פשוט ללכת לאבחון תעסוקתי, לא הייתי בונה על המלצות של ניקים שלא מכירים אותי על שלל מעלותיי וחסרונותיי, כישוריי ותחומי ההתעניינות שלי
בהצלחה

123tha

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לפי כרטיס הביקור נשמע שלא מתאים, כי אם תחומי העניין הם עיצוב גרפי ומוזיקה ונגינה, ממילא נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
לדעתי כדאי להתמקצע בתחומים שאוהבים ושם לחפש להצליח בס"ד במקסימום ששייך!

תכנות זה ממש לא קודים יבשים!!
ודווקא לאנשים יצירתיים זה מרתק במיוחד...
אני אישית טיפוס שמאד אוהב אומנות ויצירה ונהנה עד כלות מתכנות וכתיבת קוד.
הנקודה בתכנות שצריך גם לוגיקה טובה, לאהוב אתגרים ומצבים שקשים לפיצוח וכן גם להיות כזה שלומד בלי הפסקה. וכמובן חוש למחשבים-אבל זה כבר ציינה שיש לה
אומנות זה ממש לא ההפך של תכנות.

בנוסף, בתכנות יש קשת כל כך רחבה של תחומים שחבל לפסול הכל בהניף יד.
אין שום דמיון בין פיתוח סייבר לבין CSS (עיצוב צד לקוח).

לכן דעתי
את צריכה פשוט ללכת לאבחון תעסוקתי, לא הייתי בונה על המלצות של ניקים שלא מכירים אותי על שלל מעלותיי וחסרונותיי, כישוריי ותחומי ההתעניינות שלי

בהצלחה

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
זה נכון אצל מי שזה עיקר עיסוקו, אבל מי שכותבת שאוהבת בניית אתרים וקודים, אבל בצד ימין במאפיין הפרופיל מופיע בעיקר עיצוב גרפי ומוזיקה, זה נותן תחושה שגם החלק של בניית אתרים מתמקד יותר בחלק הויז'ואלי ובאפקטים של גרפיקה ומוזיקת רקע, ולא בתחום של תכנות.
לכן, גם אנחנו נמליץ ללכת לאבחון לעסוקתי, אך לא סותר שהמסקנה הנ"ל היא די ברורה מהפרופיל.

123tha

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@פרוגר הלוי כנראה שלא הבנת
נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
תכנות היא יצירה לכל דבר!
זה נכון אצל מי שזה עיקר עיסוקו, אבל מי שכותבת שאוהבת בניית אתרים וקודים, אבל בצד ימין במאפיין הפרופיל מופיע בעיקר עיצוב גרפי ומוזיקה, זה נותן תחושה שגם החלק של בניית אתרים מתמקד יותר בחלק הויז'ואלי ובאפקטים של גרפיקה ומוזיקת רקע, ולא בתחום של תכנות.
ובדיוק לכן היא מבררת אם כדאי לה ללמוד, אם זה היה עיקר עיסוקה לא היתה כאן שום שאלה.

היא גם מציינת ש:
יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים

היצור האנושי הוא מרתק ומכיל בתוכו שלל כשרונות
זה שאדם בחר לפתח כשרונות מסוימים, לא אומר שאין לו כשרונות אחרים שאפילו טובים יותר.

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
יתכן, אבל כשיש פרופיל מאוד מוגדר של אדם, והאדם מתלבט באיזה תחום להשקיע, האם תחום חדש שיתכן והוא מחבב, או לרתום את כל האנרגיות לפתח ולהתקדם בתחומים שבהם הוא חזק וטוב ולשלב אותם עם עוד תחומים, בוודאי שעדיף לקחת את החוזקות שיש ואותם להעצים.
אלא אם כן לא מרוצים בכלל מהמצב הקיים, שזה נתון שלא נכתב כלל וכלל

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
ואין לי ספק שתכנות הוא יצירה מדהימה, אבל זה צריך להתאים למי שמתכנן להישאב בכל כוחו לזה, וזה שיש תחביב לבנות אתרים, רחוק מזרח ומערב ומתכנות, ואני כותב זאת דווקא בגלל שאני מבין ויודע מהו תכנות!

מתכנתת -

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
חייבת להגיב, אסתור כל מה שאמרתם פה
יש כל כך הרבה תחומים בתכנות כך שכל אחד מתחבר לתחום אחר לפי ידע תחביבים וכשרונות שלו.
כמעט כולם יכולים להכנס ולהנות מעבודה בתחום (אולי חוץ ממי שלא אוהב מחשב...)
פשוט אם את כבר בתחום של בניית אתרים וקוד לכי לפולסטאק
, וזה שיש תחביב לבנות אתרים, רחוק מזרח ומערב ומתכנות,
ממש לא מסכימה עם זה מה עם כל תחום הפרונטנד

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
חייבת להגיב, אסתור כל מה שאמרתם פה
יש כל כך הרבה תחומים בתכנות כך שכל אחד מתחבר לתחום אחר לפי ידע תחביבים וכשרונות שלו.
כמעט כולם יכולים להכנס ולהנות מעבודה בתחום (אולי חוץ ממי שלא אוהב מחשב...)
פשוט אם את כבר בתחום של בניית אתרים וקוד לכי לפולסטאק

ממש לא מסכימה עם זה מה עם כל תחום הפרונטנד
מסכימה איתך לגמרי
יש לי הכשרה בת 5 חודשים לבונות אתרים - שמלמדת תכנות אתרים
מגיעות לשם בונות אתרים, רובן גם מעצבות - מקצעוניות ותותחיות בתחומן
והן משתלבות בתכנות פצצה!
זה באמת תלוי לאיזה כיוון בתכנות את הולכת

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
תכנות היא יצירה לכל דבר!
היי היי, הלכת רחוק מידי .
בדר"כ מתחברים לתכנות דווקא אנשים מרובעים
שהחשיבה שלהם היא סימטרית מדוייקת ותבניתית

שזה בערך קצת הפוך מאנשים יצירתיים ומקוריים

מתכנתת -

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי

דווקא אני חושבת שלא, הפיתוח עצמו דורש המון יצירתיות כל פיתוח האלגוריתמים למשל בלתי אפשרי עם ראש מידי מקובע ומרובע.
אני אחד האנשים המדומינים ביותר מה אם לא היצירתיות והדמיון עזרו לי בראיונות עבודה לצלוח "שאלות הגיון" שדורשות הכי יצירתיות ויציאה מהקופסא שאפשר.
אבל נכון בעבודה עצמה כמעט ולא מפתחים באמת אז אולי מאבדים את זה ואפשר להצליח עם ראש מרובע.
או למשל מי שבונה תבנית לפרויקט ... עם זה אני לא מתעסקת...
ושוב זה תלוי לאיזה תחום אתה הולך... על בדיקות תוכנה צריך ראש מרובע לא?

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
תכנות זה ממש לא קודים יבשים!!
אני מתכנתת וגם כותבת, מנגנת ומציירת ועד כמה שאני כשירה לקבוע גם לא מרובעת.
מה שכן התחום דורש ראש לוגי. מי ששונא לוגיקה, מתמטיקה ופתרון בעיות כנראה פחות יתחבר לתחום.
אבל אין שום סתירה בין אהבה של תחומים ריאלים לאהבה של תחומים הומניים יותר.
וכמו שציינו גם לפני זה תחום רחב מאד ומכיוון שפותחת האשכול ציינה שיש לה זיקה לחתום בנית האתרים מניחה שהיא תתחבר לפולסטאק, בדגש על צד לקוח. (לפי הפרטים שנתנה, יכולים להיות כמובן עוד הרבה תחומים מתאימים).

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה

ממש לא נכון!!
אני לומדת עכשיו תכנות ונהנית מזה מאוד!!
ואני גם אוהבת לצייר, לעשות יצירות אומנות וכדו'...
ואני מכירה עוד הרבה כמוני.. (וגם עוד מי שכתבה כאן כבר)
וכמו שציינו גם לפני זה תחום רחב מאד ומכיוון שפותחת האשכול ציינה שיש לה זיקה לחתום בנית האתרים מניחה שהיא תתחבר לפולסטאק, בדגש על צד לקוח.
גם לדעתי...

123tha

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

הרבה מרובעים חושבים שמתאים להם תכנות
כי הם היו אלופים במתמטיקה וכולם אומרים שהם גאונים.
אבל במציאות בשטח, יש הרבה שחווים משבר בלימודים. חלקם נופלים בשלב לימוד שפת C, לא מצליחים לחשוב מחוץ לקופסא. (למען ד' איך אפשר להחליף את הערך בין X לY בלי עוד משתנה???)
חלקם נתקע בשלב שאלות ההגיון של הראיונות וחלקם משתלבים בעבודות שלא מצריכות כמעט חשיבה יצירתית כמו קובול וכד' או QA...
לעומת זאת אפשר לראות כאלו שבמתמטיקה היו נופלים הרבה בגלל חוסר דיוק ובתכנות הם יהיו הראשונים לפתור בקלות כל תרגיל מסובך
הרבה מהמתכנתים המוכשרים בתכנות באמת הם בדווקא לא מדויקים (אחרת לא היו צריכים כמעט לעשות QA)
וכמו שציינו כאן
כל פיתוח האלגוריתמים למשל בלתי אפשרי עם ראש מידי מקובע ומרובע.
בתכלס כמעט תמיד בקבוצות בלימודים המבריקים יהיו דווקא הלא מרובעים (לא מחייב שהציונים גבוהים כי כאמור הם לא מדייקים...)

מתכנתת -

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הרבה מרובעים חושבים שמתאים להם תכנות
כי הם היו אלופים במתמטיקה וכולם אומרים שהם גאונים.
אבל במציאות בשטח, יש הרבה שחווים משבר בלימודים. חלקם נופלים בשלב לימוד שפת C, לא מצליחים לחשוב מחוץ לקופסא. (למען ד' איך אפשר להחליף את הערך בין X לY בלי עוד משתנה???)
חלקם נתקע בשלב שאלות ההגיון של הראיונות וחלקם משתלבים בעבודות שלא מצריכות כמעט חשיבה יצירתית כמו קובול וכד' או QA...
לעומת זאת אפשר לראות כאלו שבמתמטיקה היו נופלים הרבה בגלל חוסר דיוק ובתכנות הם יהיו הראשונים לפתור בקלות כל תרגיל מסובך
הרבה מהמתכנתים המוכשרים בתכנות באמת הם בדווקא לא מדויקים (אחרת לא היו צריכים כמעט לעשות QA)
וכמו שציינו כאן

בתכלס כמעט תמיד בקבוצות בלימודים המבריקים יהיו דווקא הלא מרובעים (לא מחייב שהציונים גבוהים כי כאמור הם לא מדייקים...)
ממש לא מחייב שאלו שהתחברו למתמטיקה הם המרובעים,
ולהפך המתמטיקה ממש חשובה ללימודי התכנות, מאוד!! ונתקלים בזה הרבה בפיתוח אלגוריתמים למשל.
יש הרבה אנשים סופר יצירתיים עם ראש מתמטי

123tha

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@מתכנתת - צודקת 100%
לא כל מתמטיקאים מרובעים ולא כל המרובעים מתמטיקאים.
ציינתי שהמרובעים שחושבים שמתאים להם תכנות זה בדר"כ כי הם היו טובים במתמטיקה.
לא כ"כ סביר שמרובע שלא טוב במתמטיקה יעלה על דעתו ללמוד תכנות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה