יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים.. מתאים לי לימוד תכנות?
את רוצה לפרט?יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים.. מתאים לי לימוד תכנות?
לפי כרטיס הביקור נשמע שלא מתאים, כי אם תחומי העניין הם עיצוב גרפי ומוזיקה ונגינה, ממילא נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
לדעתי כדאי להתמקצע בתחומים שאוהבים ושם לחפש להצליח בס"ד במקסימום ששייך!
את צריכה פשוט ללכת לאבחון תעסוקתי, לא הייתי בונה על המלצות של ניקים שלא מכירים אותי על שלל מעלותיי וחסרונותיי, כישוריי ותחומי ההתעניינות שלי
תכנות היא יצירה לכל דבר!נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
ובדיוק לכן היא מבררת אם כדאי לה ללמוד, אם זה היה עיקר עיסוקה לא היתה כאן שום שאלה.זה נכון אצל מי שזה עיקר עיסוקו, אבל מי שכותבת שאוהבת בניית אתרים וקודים, אבל בצד ימין במאפיין הפרופיל מופיע בעיקר עיצוב גרפי ומוזיקה, זה נותן תחושה שגם החלק של בניית אתרים מתמקד יותר בחלק הויז'ואלי ובאפקטים של גרפיקה ומוזיקת רקע, ולא בתחום של תכנות.
יש לי ראש טוב במחשבים. ואוהבת בניית אתרים וקודים
ממש לא מסכימה עם זה מה עם כל תחום הפרונטנד, וזה שיש תחביב לבנות אתרים, רחוק מזרח ומערב ומתכנות,
מסכימה איתך לגמריחייבת להגיב, אסתור כל מה שאמרתם פה
יש כל כך הרבה תחומים בתכנות כך שכל אחד מתחבר לתחום אחר לפי ידע תחביבים וכשרונות שלו.
כמעט כולם יכולים להכנס ולהנות מעבודה בתחום (אולי חוץ ממי שלא אוהב מחשב...)
פשוט אם את כבר בתחום של בניית אתרים וקוד לכי לפולסטאק
ממש לא מסכימה עם זה מה עם כל תחום הפרונטנד
תכנות היא יצירה לכל דבר!
היי היי, הלכת רחוק מידי .ודווקא לאנשים יצירתיים זה מרתק במיוחד...
אני אישית טיפוס שמאד אוהב אומנות ויצירה ונהנה עד כלות מתכנות וכתיבת קוד.
דווקא אני חושבת שלא, הפיתוח עצמו דורש המון יצירתיות כל פיתוח האלגוריתמים למשל בלתי אפשרי עם ראש מידי מקובע ומרובע.היי היי, הלכת רחוק מידי .
בדר"כ מתחברים לתכנות דווקא אנשים מרובעים
שהחשיבה שלהם היא סימטרית מדוייקת ותבניתית
שזה בערך קצת הפוך מאנשים יצירתיים ומקוריים
לפי כרטיס הביקור נשמע שלא מתאים, כי אם תחומי העניין הם עיצוב גרפי ומוזיקה ונגינה, ממילא נראה שמעניין אותך יצירה של דברים חיים ונושמים מלאי צבע וצלילים ולא תכנות וקודים יבשים.
תכנות זה ממש לא קודים יבשים!!
ודווקא לאנשים יצירתיים זה מרתק במיוחד...
אני אישית טיפוס שמאד אוהב אומנות ויצירה ונהנה עד כלות מתכנות וכתיבת קוד.
אני מתכנתת וגם כותבת, מנגנת ומציירת ועד כמה שאני כשירה לקבוע גם לא מרובעת.בדר"כ מתחברים לתכנות דווקא אנשים מרובעים
ממש לא נכון!!היי היי, הלכת רחוק מידי .
גם לדעתי...וכמו שציינו גם לפני זה תחום רחב מאד ומכיוון שפותחת האשכול ציינה שיש לה זיקה לחתום בנית האתרים מניחה שהיא תתחבר לפולסטאק, בדגש על צד לקוח.
בתכלס כמעט תמיד בקבוצות בלימודים המבריקים יהיו דווקא הלא מרובעים (לא מחייב שהציונים גבוהים כי כאמור הם לא מדייקים...)כל פיתוח האלגוריתמים למשל בלתי אפשרי עם ראש מידי מקובע ומרובע.
ממש לא מחייב שאלו שהתחברו למתמטיקה הם המרובעים,הרבה מרובעים חושבים שמתאים להם תכנות
כי הם היו אלופים במתמטיקה וכולם אומרים שהם גאונים.
אבל במציאות בשטח, יש הרבה שחווים משבר בלימודים. חלקם נופלים בשלב לימוד שפת C, לא מצליחים לחשוב מחוץ לקופסא. (למען ד' איך אפשר להחליף את הערך בין X לY בלי עוד משתנה???)
חלקם נתקע בשלב שאלות ההגיון של הראיונות וחלקם משתלבים בעבודות שלא מצריכות כמעט חשיבה יצירתית כמו קובול וכד' או QA...
לעומת זאת אפשר לראות כאלו שבמתמטיקה היו נופלים הרבה בגלל חוסר דיוק ובתכנות הם יהיו הראשונים לפתור בקלות כל תרגיל מסובך
הרבה מהמתכנתים המוכשרים בתכנות באמת הם בדווקא לא מדויקים (אחרת לא היו צריכים כמעט לעשות QA)
וכמו שציינו כאן
בתכלס כמעט תמיד בקבוצות בלימודים המבריקים יהיו דווקא הלא מרובעים (לא מחייב שהציונים גבוהים כי כאמור הם לא מדייקים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: