היה שיאומי כשר, כיום ועדת הרבנים הוציאה שאין להחזיק כזה פלאפון גם אם הוא לא ניתן לפריצה.יש
שיומי כשר אורגינל של וועדת הרבנים יבואן רשמי המילטון
ומי שאומר שהוא יכול לפרוץ אני מוכן לתת לו את המכשיר שיש לי בבית שינסה ויעדכן אותי (ברצינות אני לא צוחק )
אז ככה יש לי שיואמי מקורי הראשון שייצא לשוק של המילטון ועדת הרבנים עם התוכנת ניווט שנדפק לו משהו בגירסה שלו והוא תקוע על הסמל של המאושר כבר יותר מ3 שנים והסתובבתי בכל מיני חנויות ומקלטים למיניהם שמזייפים מכשירים ומכשירים פרוצים ואף אחד לא הצליח לפרוץ אותו ולהתקין לו גירסה חדשה
אז מי שמלעיז שכן מוזמן לנסות
מוזר גם לא המילטון לא ידעתי תודה רבההיה שיאומי כשר, כיום ועדת הרבנים הוציאה שאין להחזיק כזה פלאפון גם אם הוא לא ניתן לפריצה.
הכשרות מבחינתי לא נמדדת באם אפשר לפרוץ או לא אלא אם הרבנים מאשרים לי כזה פלאפון....
ועדת הרבני הוציאה הודעה שאין להחזיק כזה פלאפון מבחינתי זה סוף פסוק!!!!
נכון את זה[המילטון] אי אפשר לפרוץ רק בעחות מאוד יקרה ולכן בזה לא היה בעייהיש
שיומי כשר אורגינל של וועדת הרבנים יבואן רשמי המילטון
ומי שאומר שהוא יכול לפרוץ אני מוכן לתת לו את המכשיר שיש לי בבית שינסה ויעדכן אותי (ברצינות אני לא צוחק )
אז ככה יש לי שיואמי מקורי הראשון שייצא לשוק של המילטון ועדת הרבנים עם התוכנת ניווט שנדפק לו משהו בגירסה שלו והוא תקוע על הסמל של המאושר כבר יותר מ3 שנים והסתובבתי בכל מיני חנויות ומקלטים למיניהם שמזייפים מכשירים ומכשירים פרוצים ואף אחד לא הצליח לפרוץ אותו ולהתקין לו גירסה חדשה
אז מי שמלעיז שכן מוזמן לנסות
נכון מאוד ברגע שהיה אפשר את אותו סוג שהמילטון ייבא לקנות מיבואנים אחרים ששם אותו דגם היה פרוץ לגמרי[אן למחצה ולשליש] נהיה בעייה ווועדת הרבנים חזרו בהם מההכשרהיה שיאומי כשר, כיום ועדת הרבנים הוציאה שאין להחזיק כזה פלאפון גם אם הוא לא ניתן לפריצה.
הכשרות מבחינתי לא נמדדת באם אפשר לפרוץ או לא אלא אם הרבנים מאשרים לי כזה פלאפון....
ועדת הרבנים הוציאה הודעה שאין להחזיק כזה פלאפון מבחינתי זה סוף פסוק!!!!
איזה בדיוק מכשירים טובים
על כל אחד אני שומעת תלונות
ממליץ על 4*4 ויש נגן!
ומי ישלם לי את דמי המכשיר אני סמכתי עליהם וקניתי בגלל ההכשר שלהםהיה שיאומי כשר, כיום ועדת הרבנים הוציאה שאין להחזיק כזה פלאפון גם אם הוא לא ניתן לפריצה.
ועדת הרבני הוציאה הודעה שאין להחזיק כזה פלאפון מבחינתי זה סוף פסוק!!!!
איזו בעיה יש לכם עם המכשיר שקניתם?ומי ישלם לי את דמי המכשיר אני סמכתי עליהם וקניתי בגלל ההכשר שלהם
אז שילמתי עליו 580 ש"ח מישהו לוקח אחריות על זה
שחטתי עוף והרב פסק שטרייף מי ישלם לי על זה ? אין לי מה לאכול על שבת!ומי ישלם לי את דמי המכשיר אני סמכתי עליהם וקניתי בגלל ההכשר שלהם
ומה עם והייתם נקיים?!ויש אנשים שהפוך, לא ממש אכפת להם מה אחרים חושבים הם פשוט רוצים טלפון כשר שעובד בלי שום מכשולות. הם לא פחות צדיקים ממך.
אני אחד מהם, עדיין עובדים על זה.מעניין לעניין באותו עניין, היה בזמנו דיבורים שב'מתמחים טופ' היו חבר'ה שעבדו על טלפון כשר איכותי גם מצד חומרה וגם מצד התוכנה (כנראה משום מה הם חשבו שכן יש אפשרות לדבר כזה........), מישהו יודע מה יצא עם זה?
יצא פסק הוראה שמותר למי שקנה שיאומי כשר לקנות מכשיר חדש מכספי מעשר!!!ומי ישלם לי את דמי המכשיר אני סמכתי עליהם וקניתי בגלל ההכשר שלהם
אז תביא לו את המעשרות שלך!,יצא פסק הוראה שמותר למי שקנה שיאומי כשר לקנות מכשיר חדש מכספי מעשר!!!
מי לאיזה צד?למה החלוקה כ"כ ברורה בין משתמשים ותיקים לחדשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: