אבל לילדה בת 7 או 9 נדיר למצוא משהובאמת המחירים שם גבוהים לכל הדעות, למה לילדה בת 3 צריך לקנות שמלה ב140 ש"ח?
ממליצה לכן לעבור לקניה בטימו ובאליקספרס יש שם דברים מהממים וזולים!!
אבל לילדה בת 7 או 9 נדיר למצוא משהובאמת המחירים שם גבוהים לכל הדעות, למה לילדה בת 3 צריך לקנות שמלה ב140 ש"ח?
ממליצה לכן לעבור לקניה בטימו ובאליקספרס יש שם דברים מהממים וזולים!!
תודה על הקישורים, באמת בגדים מהממיםואגב אני הזמנתי 5 בגדים מהממים באלי אקספרס לתינוקת בת שנתיים שעלו ממש זול. מצרפת קישורים..
קיווי המבצעים תמיד על המחיר הגבוה. לא בטוח שמרוויחים משהו בהתחשב בזה שלא קונים בדיוק ב400יש עוד חנויות שיש להן מבצעים ללג בעומר
בהדס יש גם 33% הנחה, אבל זה באמת רק על כמה פריטים נבחרים,
גם בשמיז 33%, ועכשיו קיבלתי מייל מרחלי ברית שגם להם יש.
וביידשקייט / קיווי יש מבצע קונים ב 400 משלמים 200
איפה? אשמח לשיתוףיש ככ הרבה חנויות עם סחורה מהממת מחירים סבירים ואיכות מעולה, ומעל הכל שירות! שלא מבינה למה כולם עדיין נכנסים לשם.
החנות עם המבצעים הכי גרועים.קיווי המבצעים תמיד על המחיר הגבוה. לא בטוח שמרוויחים משהו בהתחשב בזה שלא קונים בדיוק ב400
איפה יותר זול, למען ה'?יש ככ הרבה חנויות עם סחורה מהממת מחירים סבירים ואיכות מעולה, ומעל הכל שירות! שלא מבינה למה כולם עדיין נכנסים לשם.
איזה חנויות למשל יש עם מחירים סבירים וסחורה צנועה?מילא המחיר הגבוה אבל לפחות שיהיה איכותי
הסחורה שם מזעזעת, אתן מרוצות??
כל פעם שנכנעת וקונה (בסוף סוף של העונה ועדיין לא מחיר ברצפה בכלל) תמיד יש בעיות.. דוהה נפרם, כפתורים נושרים, צבע, בדים לא נעימים... וכו וכו
אבל אם כל המגזר קונה שם בטירוף אין סיבה שיהיה שינוי והמחירים רק עולים....
יש ככ הרבה חנויות עם סחורה מהממת מחירים סבירים ואיכות מעולה, ומעל הכל שירות! שלא מבינה למה כולם עדיין נכנסים לשם.
ביום העצמאות היה כל השמלות ב 76 ממש משתלם!!החנות עם המבצעים הכי גרועים.
לא מרוויחים כלום מהמבצעים, תמיד אפשר לקנות במחיר הנמוך שזה חצי מהמחיר הגבוה.
שמעתי גם שהשנה הסחורה שלהם היתה ממש יפה,ביום העצמאות היה כל השמלות ב 76 ממש משתלם!!
והיה להם העונה לדעתי סחורה יפה שעלתה על קידישיק
מניסיוני הטריקו לא מחזיק צבע.שמעתי גם שהשנה הסחורה שלהם היתה ממש יפה,
אני אשמח לשמוע מנסיון איך האיכות?
לפני כמה שנים קניתי מקיווי ומהנויגמן קידס, והאיכות היתה זוועה,
תוך כמה כביסות הבגד הלך לפח,
מענין אותי לדעת אם עכשיו, אחרי שהם פתחו מותג חרדי
הם גם שפרו את האיכות?
לא כתבת שום דבר רלוונטי לגדולותhm / זארה בעונה מחירים סבירים מאד, בסוף עונה הנחות משמעותיות ואמיתיות
דולי בול (יקר, בסוף עונה יוצא זול מקידישיק וסחורה אירופאית איכותית, גזרות מושלמות)
כמובן בנקסט שמלות חולצות וכו' זולות וצנועות ואיכותי יותר מהרשתות החרדיות בפער.
יש עוד הרבה זה מה שעולה לי כרגע, אם אזכר אכתוב
מבחר יפה? נו נואת כנראה לא מעודכנת
תעיפי מבט באתר יש שם מבחר יפה ארוך שרוולים ...
בשביל זה אני אוהבת את ההנחה של לג בעומר,לא כתבת שום דבר רלוונטי לגדולות
שצריכות צנוע
קשה מאוד למצוא בכל החנויות הנל
דולי בול יקר ממש
מי עקץ אותך שם?מילא המחיר הגבוה אבל לפחות שיהיה איכותי
הסחורה שם מזעזעת, אתן מרוצות??
כל פעם שנכנעת וקונה (בסוף סוף של העונה ועדיין לא מחיר ברצפה בכלל) תמיד יש בעיות.. דוהה נפרם, כפתורים נושרים, צבע, בדים לא נעימים... וכו וכו
אבל אם כל המגזר קונה שם בטירוף אין סיבה שיהיה שינוי והמחירים רק עולים....
יש ככ הרבה חנויות עם סחורה מהממת מחירים סבירים ואיכות מעולה, ומעל הכל שירות! שלא מבינה למה כולם עדיין נכנסים לשם.
וכמה היה יוצא לך לפני ההנחות?יצא לי שמלה לשבת לילדה בת 10 - 140 שקל, שזה לכל הדעות זול לגיל הזה
מעולהבשביל זה אני אוהבת את ההנחה של לג בעומר,
יצא לי שמלה לשבת לילדה בת 10 - 140 שקל, שזה לכל הדעות זול לגיל הזה.
ליום חול בד"כ היא הולכת עם חולצה וחצאית,
אני כן משקיעה לה על חצאיות בקידישיק (מנסיון זה המקום היחיד שהחצאיות שם ארוכות מספיק)
וחולצות אני קונה לה בלידר, יש שם מבחר מהמם, והחולצות מחזיקות לי מצוין.
מי עקץ אותך שם?
אני קונה בקידישיק הרבה פעמים, גם בחנות וגם באתר ותמיד קיבלתי שרות מעולה.
שנה שעברה נסיתי לקנות בחנות אחרת, ואחרי כמה לבישות, הבגד התחיל להוציא חוטים (לא צ'פים, אלא התחיל להתפורר)
בחיים זה לא קרה לי בקידישיק, הבגדים שלהם מחזיקים לי בד"כ לפחות עונה שלמה ואפילו עוברים לילדים הבאים
אני קונה שם רק בגדים לשבת, אין לי מושג מה האיכות של הבגדים של יום חול
קיווי לא נחשב איכותי בכללשמעתי גם שהשנה הסחורה שלהם היתה ממש יפה,
אני אשמח לשמוע מנסיון איך האיכות?
לפני כמה שנים קניתי מקיווי ומהנויגמן קידס, והאיכות היתה זוועה,
תוך כמה כביסות הבגד הלך לפח,
מענין אותי לדעת אם עכשיו, אחרי שהם פתחו מותג חרדי
הם גם שפרו את האיכות?
כן, המידות תואמות גיל, וגם אחרי כמה כביסות נראות מצוין.תודה על הקישורים, באמת בגדים מהממים
איך המידות, תואמות גיל?
התחליף שהצעת לא מתאים למי שרוצה שמלות וחצאיות שמכסות את הברך.מעולה
אם המחיר והאיכות מתאימים לך תמשיכי לקנות
מה שכתבתי מיועד למי שמחפשת תחליף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: