לא מוביל אותי לשום מקוםתעמדי על לשונית של הוואטסאפ
אשמח ממש לצילומי מסך של כל התהליך, אני כבר כמעט שבוע לא מצליחה לפתוח תוואצפ
לא מוביל אותי לשום מקוםתעמדי על לשונית של הוואטסאפ
מה את רואה כשאת לוחצת על זה?
תזיזי את העגול ותגדירי תאריך אחר . 1 למרץ למשלהמסך הזה
צפה בקובץ המצורף 1603856
ואחרי שאני לוחצת על הגדרת תאריך המסך הזה נפתח לי
צפה בקובץ המצורף 1603861
תזיזי את העגול ותגדירי תאריך אחר . 1 למרץ למשל
אחר כך תעשי איקס על הלשונית של הוואטסאפ ותיכנסי שוב
ואו תודה רבה חבל שרק עכשיו ראיתי את ההתכתבות על הנושא הזה! אני שוברת את הראש מה לעשות והנה יש פתרון פשוט וקל!!אפשר פשוט לשנות את התאריך באמילטור ליום לפני העדכון ואז האפליקציה נפתחת כרגיל.
משתמשים בWWIN 11 יכולים להתקין את האפליקציה על WSA ללא אימולטורים חיצוניים.
מתי קיבלת את ההודעה הזאת?צפה בקובץ המצורף 1606213תעזרו לייייייייייייייייייייייי
סליחה על הבורות מה הכתבה הזו מסבירה בעצםהסוף: מערכת ההפעלה Windows 11 תפסיק את התמיכה באפליקציות אנדרואיד | The Verifier
מיקרוסופט (Microsoft) הודיעה היום שהיא תפסיק את התמיכה באפליקציות אנדרואיד (Windows Subsystem for Android) ב-Windows 11. ההחלטה תיכנס לתוקף ב-15 ביוני 2024.theverifier.co.il
שאם אתם התקנתם את האפליקציה בווינדוס WSA ולא באמילטור כגון LDPLYER וכו, אז זה יגמר בעוד שנה ומשהו.סליחה על הבורות מה הכתבה הזו מסבירה בעצם
שאין יותר וואצאפ בנטפרי או שהוואצאפ יהיה יותר טוב בנטפרי?
תנסה מדפדפן אחר בדכ עוזר ואחרי כמה ימים כן נפתח מדפדפן גוגלמשהו נתקל בבעיה שהוואצאפ ווב פותח דף אינטרנט ריק?
(כלומר נפתח דף לבן חלק ואין בו כלום...)
צפה בקובץ המצורף 1606775
אני באותו סרט.@HMB
באמת זה נפתח בדפדפן של EDGE , אבל לאחר סגירה ופתיחה מחדש שוב לא נפתח לא בכרום ולא ב- EDGE.
זה קשור לנטפרי???
בנוסף באמולטר (ldplayer) כל פעם כשאני נכנסת אני מקבלת הודעה שיש בעיה עם התאריך שמתאריך 3 במרץ יש בעיה וצריך לבצע התקנה. ואז אני צריכה לבצע הגדרה ידנית של התאריך, כמו שמוגדר באשכול זה למעלה....
יש דרך להגדיר את התאריך שישמר ושלא אצטרך כל פעם להגדיר מחדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: