דרוש מידע יש כאן למישהו/י שואב שוטף ידני של רובורוק?

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם ברגיל
אבל צריך להפעיל מהאפליקציה ועושה יותר רעש
ולדעתי מיותר
לאחר בירור יבוש 5 מעלות לא 50
לדעתי שטיפה במים חמים מיותר ואף יכול להיות גרוע כי מים חמים לפעמים רק מוסיפים סירחון אם זה לא מספיק מים ובלי סבון כי כל הלכלוך מתחמם ונהיה יותר ריח ולא מתנקה.
למה אתה חושב שזה מיותר כי זה היה אחד השיקולים שלי לקנות את הקומבו.
עדיין לא הגיע יכול להתחרט....
תודה.

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
לאחר בירור יבוש 5 מעלות לא 50
לדעתי שטיפה במים חמים מיותר ואף יכול להיות גרוע כי מים חמים לפעמים רק מוסיפים סירחון אם זה לא מספיק מים ובלי סבון כי כל הלכלוך מתחמם ונהיה יותר ריח ולא מתנקה.
עדיין לא הגיע יכול להתחרט....
תודה.
הייבוש בקומבו אכן משופר, יש שלוש שורות חורי יציאת אויר שמייבשים את המברשות מכל הצדדים ולא רק שורה אחת באמצע.
אני משתמשת בייבוש האיטי, כי ייבוש מהיר אכן מיותר וסתם מרעיש.
אני לא חושבת ששווה לקנות קומבו רק בשביל הייבוש, אנשים מסתדרים גם עם הייבוש של הדגם הרגיל. אני לקחתי קומבו כי רציתי את החלקים של השואב היבש.
שטיפה ב-60 מעלות מוציאה יותר טוב את הלכלוך (תחשוב על מכונת כביסה), ואחרי זה יש ייבוש ככה שזה לא אמור להישאר ולהסריח. את זה יש רק בדגם פלקסי.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש סבון בשטיפה
מה אני מרוויח מכך שהרולר יבש בשעה 10 בערב במקום ב5 בבוקר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה