מדובר בטיסת יחלוץ שהיא ר לאזרחי שוויץחברת swiss פתחה נסיעה לשוויץ ליום רביעי הקרוב, אין אפשרות לקבוע באתר אלא רק במספר זה
41-61-582-17-50+
מוצאי שמחת תורה שלהם, זה במוצאי אסרו חג שלנו.
הרבה טיסות בוטלו כבר.
אלה שהזמינו מראש לראשון בלילה דרך אל עלאולי אני קצת סקפטית.
אבל מוצאי ש"ת לחוצניקים היה יום ראשון בערב כשכבר התבטלו כל הטיסות...
כל מי שהזמין אלעל מראש הצליח לצאת.אלה שהזמינו מראש לראשון בלילה דרך אל על
הצליחו לצאת.
פשוט וברור.
מה מצוץ?די עם הציניות וסיפורים מצוצים מהאצבע.
אין קשר בין ההוראה הזאת - שאין מה לדון אם הייתה או לא, לבין התוצאה שלה, שכאילו רק אותם החסידים הצליחו לצאת מהארץ, וכמו שהסבירו מספיק פעמים לפני זה.מה מצוץ?
שאדמו"ר הורה לבחורים ששוהים בד"כ עד כ"ח תשרי
לחזור השנה מיד?
אתה באמת לא צריך להאמין, מספיק לי שאני מכירה את הסיפור,
יום טוב.
שתנסה דרך Turkish Airlines.
קרובי משפחה שלי הצליחו למצוא ליום חמישי הקרוב. אם כי אני לא יודעת מה נשאר עכשיו.
אם היא אזרחית של מדינה זרה שתנסה לפנות לשגרירות שלה. יש מדינות שמוציאות טיסות חילוץ.
מי אמר את זה?רק אותם החסידים
מי יודע פרטים על זהעסקן מניו יורק בשם מארגינטרן (אני מקווה שאני כותבת נכון) שכר צ'ארטר שיוצא מחר מרמון לסטנסטד בלונדון.
תנסו לברר.
מי שהזמין מראש אלעל, יכל לטוס - ללא קשר לתאריך הטיסה.מי אמר את זה?
סיפרו פה סיפור על אדמו"ר שאמר להזמין כרטיסים למוצאי שמח"ת שכפי שאתה מודה מי שהזמין מראש יכל לנסוע, אז חסידיו אכן הזמינו מראש ויכלו לצאת
(יחד עם עוד הרבה שהזמינו מראש ללא ידיעה, אבל למה זה גורע מהסיפור הנפלא על האדמו"ר - אם זה אמיתי)
חלק החברות שכתבת זה טיסות קודשייר של אלעל, ולא החברות בעצמן.יש חברות נוספות חוץ מאלעל שמוציאות טיסות.
בכמה שעות האחרונות המריאו טיסות של ברזיליאן איר, איר פורטוגל, איירו מקסיקו, ועוד.
גם ריינאייר לדוג' לא בטלו את כל הטיסות.
אבל חברות רבות לא ישראליות (וויזאייר ואיזי ג'ט ועוד חברות רבות מאד) ביטלו את כל הטיסות.
גם אני אשמח לשמוע פרטיםמי יודע פרטים על זה
יש טיסות אל על לציריך הקרוב שיש כרטיס [ליותר מנוסע 1] זה ל 22 לחודש]יש דרך להגיע לשוויץ?
*ללא אזרחות שוויצרית, לא ניתן להצטרף לטיסת החילוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: