עזרה יש דבר כזה תעריף שיחות בשבת ובמועדי ישראל רמי לוי תקשורת?!

אלישבע ד

משתמש צעיר
ערב טוב לכולם!
ברצוני לשתף משהו שוודאי יועיל לכולם או לפחות למי שנמצא ברמי לוי תקשורת
ככל הנראה באחת מהשבתות החולפות הבן שלי שיחק לי בטלפון ונגרם מכך שחייג לאיזה שהוא קו או משהו כזה,
והיה דלוק לאיזה שעתיים וחצי שיחה, מה שקרה שאני פותחת את החיוב החודשי ומגלה שכל דקה
העלות היא 4.68 ש"ח !!!!!!
כך שיצא לי חיוב של 600 ש"ח!!!

משום שיש מושג לכשרים בלבד 'תעריף שיחות במועדי ישראל'

מה אני עושה מישהו נתקל בזה???
חייבת עזרה דחוף.
תודה

קבצים מצורפים

• רמי לוי.PNG
    רמי לוי.PNG
    KB 104.7 · צפיות: 52

יהודי פושט

משתמש פעיל
ערב טוב לכולם!
ברצוני לשתף משהו שוודאי יועיל לכולם או לפחות למי שנמצא ברמי לוי תקשורת
ככל הנראה באחת מהשבתות החולפות הבן שלי שיחק לי בטלפון ונגרם מכך שחייג לאיזה שהוא קו או משהו כזה,
והיה דלוק לאיזה שעתיים וחצי שיחה, מה שקרה שאני פותחת את החיוב החודשי ומגלה שכל דקה
העלות היא 4.68 ש"ח !!!!!!
כך שיצא לי חיוב של 600 ש"ח!!!

משום שיש מושג לכשרים בלבד 'תעריף שיחות במועדי ישראל'

מה אני עושה מישהו נתקל בזה???
חייבת עזרה דחוף.
תודה
ההיגיון אומר שהם אמורים להבין שזו טעות והם צריכים לוותר ע"כ על אף שלכאורה הם לא חייבים.
בטלפון הקרוב שתעשו אליהם תנסו להגיע למנהל משמרת ואולי אפי' יותר גבוה ממנו או אולי לשלוח להם - להנהלה מייל בנושא.
ואם לא אני מאמין שיש איזשהו רשות או וועדה במדינתנו האהובה שיכולה / אמורה לטפל בכזה דבר.

אלישבע ד

משתמש צעיר
ההיגיון אומר שהם אמורים להבין שזו טעות והם צריכים לוותר ע"כ על אף שלכאורה הם לא חייבים.
בטלפון הקרוב שתעשו אליהם תנסו להגיע למנהל משמרת ואולי אפי' יותר גבוה ממנו או אולי לשלוח להם - להנהלה מייל בנושא.
ואם לא אני מאמין שיש איזשהו רשות או וועדה במדינתנו האהובה שיכולה / אמורה לטפל בכזה דבר.
אבל זה חיוב מיוחד עבור הכשרים בדווקא
כך שתמיד זה בטעות
זה מתבסס על טעות של אנשים לא?

יהודי פושט

משתמש פעיל
אבל זה חיוב מיוחד עבור הכשרים בדווקא
כך שתמיד זה בטעות
זה מתבסס על טעות של אנשים לא?
לא יודע למה זה ככה אבל הם אמורים לראות שאין באף שבת שיחות יוצאות ואתם גרים באזור חרדי (לכאורה אבל לאו דווקא) ולכן ההיגיון (שלי) נותן סיכוי שיתחשבו.

shani123

משתמש מקצוען
זה בדיוק התעריף עליו חתמת.
כן, כדי לקבל את המחיר המוזל של הקו הכשר + מספר כשר - מחויב לשלם מחיר גבוה על שיחות בשבת.

תוכלי לבקש מהם לפנים משורת הדין לנסות לבוא לקראתך, לקזז, וכו'

אני וביתי

משתמש מקצוען
אולי הגיע הזמן לבטל את הדבר המטופש הזה? חיוב ענק על שבתות וחגים? מישהו מצליח להבין את ההגיון של זה כיום? אולי פעם היה לזה הגיון שיחסום חילונים מלקנות קו כשר מה זה רלוונטי היום?

חרישאי

משתמש מקצוען
אולי הגיע הזמן לבטל את הדבר המטופש הזה? חיוב ענק על שבתות וחגים? מישהו מצליח להבין את ההגיון של זה כיום? אולי פעם היה לזה הגיון שיחסום חילונים מלקנות קו כשר מה זה רלוונטי היום?
ככה עושים ביזנס.
בשונה מסיטיקאר שמחייב 10000 שח על שימוש בשבת כדי למנוע באמת שימוש בשבת, במקרה הנ"ל, ה נטו דרך לעשות עוד כסף, שום היגיון

אני וביתי

משתמש מקצוען
ככה עושים ביזנס.
בשונה מסיטיקאר שמחייב 10000 שח על שימוש בשבת כדי למנוע באמת שימוש בשבת, במקרה הנ"ל, ה נטו דרך לעשות עוד כסף, שום היגיון
כפי הזכור לי זה היה דרישה של ועדת התקשורת בשביל שחילונים לא יקנו קווים כשרים. מי שזוכר אז כל קו עלה סכום נכבד היום כל אחד מחזיק כמה קווים לא זה מה שימנע ממנו והגיע הזמן להפסיק את הנוהל המטופש הזה. מי שולח פניה למשרד התקשורת?

A052

משתמש סופר מקצוען
בכל מקרה לא מדברים איתם ע"ז בע"פ.
הכל רק בכתב לפניות הציבור.

ורק לבקש מאד יפה, כי כפי שכתבו אלו הם תנאי התכנית.
כפי הזכור לי זה היה דרישה של ועדת התקשורת בשביל שחילונים לא יקנו קווים כשרים.
נכון.
הגיע הזמן להפסיק את הנוהל המטופש הזה.
נכון מאד.
מי שולח פניה למשרד התקשורת?
מה קשור משרד התקשורת? חברות הסלולר יכולות לגבות גם 1234 ש"ח לשניית שיחה ביום ראשון, זה לא עניינו של משרד התקשורת.
תפנו לועדת הרבנים.

אלישבע ד

משתמש צעיר
תודה לכולם!
לאחר פניה למשרד התקשורת
הם יצרו קשר עם חברת רמי לוי
וניכו לי 50%

קבצים מצורפים

• 1700160359173.png
    1700160359173.png
    KB 27.1 · צפיות: 27

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה