יש ג'ינג'ים בקהל?

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י userit;2498181:
אישית , אף פעם לא האמנתי לאמא שלי כשהיא טענה שאנשים מקנאים ולכן הם אומרים. הטענה הזו לא קונה את כל הילדים, וזה גם סתם הרגל לא יפה, לחנך אותם לחשוב שהאחרים לא בסדר. גם נותן איזו לגיטימציה לקנאה.
יותר הגיוני להאדיר את נקודות הג'ינג'יות- כמו שאמרו כאן. וגם להסביר לה שאין הרבה כמותה. שהיא מיוחדת. ובגלל שהילדות לא מכירות עוד ג'ינג'יות , כי זה כל כך מיוחד, הן אומרות לפעמים דברים מעליבים.

אבל מה לעשות, מסתבר שזו המציאות בד"כ.
ומנסיון (הצצה לתמונת הפרופיל שלי :)) זה מועיל...

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
חח אין כמו הג'ינג'יות :)
והצבע שלה נוטה לכיוון אדום
בשמש הברק שלו מהפנט (אותי בכל אופן :) )
רק מה, לפעמים החברה יכולה לקלקל
נכון להיום היא ילדה מתוקה ומובילה חברתית (הגננת אומרת לי שהיא יכולה ללכת הביתה, ויהיה מי שידאג לכל העניינים ;) )
אבל יום אחד היא פתאום אמרה לי בעצב שכמה ילדות צחקו עליה .. שאלתי אותה למה, אז היא ענתה לי שאמרו עליה ג'ינג'ית.
הסברתי לה שזה צבע כל כך יפה שהן רוצות גם..

אז לקחתי, ואני 'אכניס' לה כמה שאפשר שזה צבע יפה

המעניין הוא, שהצבע הזה 'מרגש' הרבה יותר אנשים חילוניים מחרדים
שמתם לב לזה?

אגב, עד עכשיו זכורה לי הזאת'י מקופת חולים, שראתה אותה כשהיתה תינוקת, והתמוגגה מהנאה "נשים יושבות במספרה שעות כדי לעשות צבעים, ולא מצליחות להגיע לצבע !!! " :)

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
גינגי זה מדהים!
הילדות צוחקות עליה לא כי זה לא יפה
אלא כי זה מיוחד!
זה צבע נדיר שה' נתן לאנשים מיוחדים

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י פנס בערפל;2497866:
לכל חכמי הפורום- יש קשר בין הסטיגמה ובין הג'ינג'יות??

נראה לי שזה פשוט צבע בולט, לכן כשהוא עושה משהו, ואפילו עם עוד כמה - תמיד יראו אותו.
הבת שלי אמנם עקשנית מאד, אבל ירדה ברמת העקשנות (יכלה לבכות כמה שעות ברצף כדי לקבל משהו!! )
וחשבתי שזה הצבע.. עד שהגיעה אחריה בעלת צבע שטני (ניסיתי לכתוב שטנית ואני לא יודעת לנקד.. וזה נשמע (נקרא) לא ממש טוב ;) )
והוכיחה לי שהעקשנות של הג'ינג'ית היא כאין וכאפס לעומתה

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י זהו שמי;2498026:
בתור ג'ינג'ית כתומה (כמעט אדומה) וגאה,
אני לא זוכרת שפעם העליבו אותי על כך,
אבל לאחיות שלי תמיד אמי היתה אמרת להם שהם יכולות לענות שמי שבראה אותך שחורה או חומה בראה אותי ג'ינג'ית!
פעם אחותי צבע לי בפוטושופ את השער בשחור זה היה נראה נוראאאאאאאאאאאא.....
ואני חושבת שעם הזמן מתרגלים וגם להערכה שנותנים אנשים מבחוץ יש ערך רב, לא פעם קרה לי שראתה אותי חילונה ושאלה אותי מאיפה השגתי את הצבע הזה היא מחפשת אותו שנים!

זה היה נראה נורא כי היא שכחה לצבוע גם את הגבות .. :)

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אחי הקטן היה מז'יניק אמיתי לאחים גדולים. הוא היחיד שהיה ג'ינג'י במשפחה שלנו. אנחנו היינו כ"כ גאים בג'ינג'יות שלו שכל היום חפרנו לו:"ג'ינג'י זה צבע, ג'ינג'י זה טבע-ג'ינג'י זה אופי, ג'ינג'י זה יופי"
וזה לא היה מהפה לחוץ, באמת באמת אהבנו(ועדיין אוהבים ומקוים שיעבור לדור הבא אבל מתאכזבים...)את הצבע עד שהוא היה בטוח שזו זכות גדולה שיש לו את הצבע הזה וזה מה שהוא שידר לחברים שלו כך שלאף אחד לא היה צ'אנס להציק לו בענין...

פסיה

משתמש מקצוען
הבת שלי בת 4 ג"כ ג'ינג'ית בלי שום ייחוס ג'ינג'י... (אולי מהשכנים...)
זה היה לי הלם כי אין אצלינו אפחד עם הצבע הזה...
בהתחלה נבהלתי אבל ידעתי שזה לא משו נתון לשינוי ופשוט הכנסתי לי ולה
שאין כמוה בעולם והג'ינג'ים הכי חמודים ומוצלחים וכו' וכו'
בחיים היא לא התלוננה על זה כי הכנסתי לה את זה מגיל קטן.
גם אני היום משוגעת על ג'ינג'ים עד כדי שהחלטתי ;))) שגם השלישי שלי יהיה גינג'י...
והשניה? חומה- דפקט בייצור :)

מרים ישראלי

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני ג'ינג'ית ותמיד הרגשתי מיוחדת כי הרגשתי שהסטיגמות דווקא מעצימות אותי- גינגים חכמים, יפים ומוצלחים, כך שמעתי מאחרים :)
וגם אם קראו לי ברחוב "גינגית"! הרגשתי גאווה ע"כ שהנני שונה ומיוחדת אבל אני יודעת שלא כולם יאהבו להיות לא כמו כולם....

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י מירי770;2498560:
אני ג'ינג'ית ותמיד הרגשתי מיוחדת כי הרגשתי שהסטיגמות דווקא מעצימות אותי- גינגים חכמים, יפים ומוצלחים, כך שמעתי מאחרים :)
וגם אם קראו לי ברחוב "גינגית"! הרגשתי גאווה ע"כ שהנני שונה ומיוחדת אבל אני יודעת שלא כולם יאהבו להיות לא כמו כולם....

מצוין! ככה צריך להיות :)

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
אח של אמי ג'ינג'י ואשתו ג"כ.
וכל 10 ילדיו בצבע מאלף שכזה.

הם המשפחה הכי שמחה שפגשתי עליי חלד.
תוססת סוחפת ומצחיקה ברמות.

הם פעם הצטלמו באחת החתונות שלנו כשהם היו עוד קטנים,
והצלם שאל אותם אם הם מסכימים שהוא ייפתח בהגדלה כדוג'.

זה צבע חי, מדהים ומלא השראה.

את יכולה לספר לה את הביצה שהתחפשה, ואת המסקנה היא תלמד לבד.
הם בדר"כ ילדים אנרגטיים וכובשים.
אז עדייה לגדולות(וכתומות:))

בהצלחה,והכי חשוב מה את משדרת(לא מה החברים או כל אחר שהוא)

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני עדיין מחפשת את הג'ינגי/ת הזוהר ביותר לאתר שלי...

אלישבע אבר

מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
רגע רגע.. שאני יעלה תמונה של הגינגית שלי??

תגידו מה עובר????
רק אותי עוצרים כל שניה ברחוב להסתכל עליה?? ו- אוואו מאיפה זה?

עקיבא1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
שמעתי סיפור ממקור ראשון:
ילד חזר לביתו מחיידר בוכה שהעליבו אותו שהוא ג'ינג'י, האבא לא הצליח להרגיע אותו. אמר לו האבא, ''יש לי רעיון, אני אתן לך פנקס קטן וכל פעם שיקראו לך ג'ינג'ון, תעשה נקדוה''. הילד הביט באביו ואמר לו בקול מדוכה ''מה זה יעזור'', אבל האבא הפציר בו והסכים לנסות. יום אחרי חזר הילד מחיידר באותו מצב רוח ואמר לאביו, ''עשיתי מה שאמרת ולא עזר כלום'', ביקש אביו לראות את הפנקס וגילה שהיה שם 12 נקודות, והושיט ידו לכיס ונתן להילד 12 ממתקים. זה חזר על עצמו יום אחרי, ועד יום השלישי הילד חזר הביתה בחיוך גדול הכריז ''אבא, חבל על הזמן, קראו ג'ינג'ון היום 25 פעמים! תשלם בגדול!"

סיפרתי סיפור זה בשולחן שבת (להג'ינג'ונים שלי), והמצאנו כל הדרכים האפשריים לשכנע את הכיתה לצעוק ג'נג'ון ביחד.

חרדית

משתמש חדש
ספרי לה על הייחודיות שלה. ומי שאומר להמשהו אחר זה מקנאה!

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מנוחהלה;2498253:
אבל מה לעשות, מסתבר שזו המציאות בד"כ.
ומנסיון (הצצה לתמונת הפרופיל שלי :)) זה מועיל...

סליחה, אבל הרבה אנשים באמת לא אוהבים שיער כתום. זו עובדה, והיא קיימת ובועטת בשידוכים. אז אין טעם להגיד שכולם מקנאים.
כמובן שיש פה מקום להעצמה, הרבה אנשים אוהבים את הצבע הזה, ויש בו ובג'ינג'ים משהו מאד מיוחד. אבל אי אפשר לשקר את עצמנו שכולם מקנאים.
כנראה שיש כאלו שזה עובד עליהם חזק.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י userit;2498977:
סליחה, אבל הרבה אנשים באמת לא אוהבים שיער כתום. זו עובדה, והיא קיימת ובועטת בשידוכים. אז אין טעם להגיד שכולם מקנאים.
כמובן שיש פה מקום להעצמה, הרבה אנשים אוהבים את הצבע הזה, ויש בו ובג'ינג'ים משהו מאד מיוחד. אבל אי אפשר לשקר את עצמנו שכולם מקנאים.
כנראה שיש כאלו שזה עובד עליהם חזק.
אם יש אנשים ששונאים ג'ינג'ים סתם כי הם ג'ינג'ים- לא הייתי רוצה להשתדך אתם ואפילו אין לנו ג'ינג'ון אחד בבית. זה סינון מצוין.

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י cp;2498812:
נכתב ע"י PBיסטית;2498646:
רגע רגע.. שאני יעלה תמונה של הגינגית שלי??

יעל נראה לי שמצאת את הגינגית הכי מדליקה לאתר שלך......
:)
בוא נראה..

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חבל לייחס כל כך הרבה משקל להיותה גינגית ולדבר על זה שגינגים הם חכמים וגינגים הם מתוקים וכו'
היא חמודה ומתוקה ונהדרת וגם גינגית
ויש אנשים שאוהבים ויש אנשים שפחות מתחברים
אבל לא קשור, זה רק מראה חיצוני
למה לקשר בין מראה חיצוני לפנימיות?
להיפך
זה הזמן ללמוד וללמד להתנתק מזה שהמראה מעיד על האדם
אפשר במקביל לומר לה כמה היא יפה ונהדרת וזה שיש אנשים שפחות אוהבים את המראה שלה לא מוריד ממנה כלום.

להגיד לילד שצוחקים עליו כי מקנאים בו:
א. שטויות. גם ילד עם משקפיים מגדילים שצוחקים עליו זה כי מקנאים בו? גם ילד נכה? או תסמונת דאון? לא שאני משווה לגינגיות, חלילה, אלא מחדדת את הנקודה שהתעסקות עם תכונה לא שווה קנאה.
ב. זה רק גורם לילד לייחס את עצמו כלפי אחרים, לבדוק את דימויו העצמי לפי מה שהחברה מזמרת לטוב ולמוטב. וזו טעות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה