דרוש מידע יש בעיה בווטסאפ?

תותית מפונקת

משתמש מקצוען
אני מנסה לשלוח הודעת ווטסאפ ולא מצליחה(לא לאיש קשר קיים אלא חדש)
הוספתי איש קשר חדש ולא מופיע לי ה3 שורות האלו עם האופציה לשליחת ווטסאפ

basis20

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
בטוח יש למספר וואצאפ?
אגב, ניתן לשלוח הודעה למי שלא נמצא באנשי קשר ע"י שליחה של המספר שלו לאדם כלשהוא ולחיצה על המספר. (ניתן גם לשלוח לקבוצה פרטית וכדו')

תותית מפונקת

משתמש מקצוען
בטוח יש למספר וואצאפ?
כן
תשלחי דרך sapsap
איך אני עושה את זה?(אני תמיד שולחת דרך הקישור- השורה הראשונה אחרי שאני מוסיפה איש קשר)

אגב, ניתן לשלוח הודעה למי שלא נמצא באנשי קשר ע"י שליחה של המספר שלו לאדם כלשהוא ולחיצה על המספר. (ניתן גם לשלוח לקבוצה פרטית וכדו')
איך?

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
איך אני עושה את זה?(אני תמיד שולחת דרך הקישור- השורה הראשונה אחרי שאני מוסיפה איש קשר)
זו אפליקציה, תורידי אותה
את יכולה להשתמש בה לשליחת הודעות לכל מספר, גם בלי לשמור כאיש קשר

basis20

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
כן

איך?
שולחים את המספר שאליו רוצים לשלוח הודעה לאיש קשר כלשהוא (בעל, קבוצה פרטית) לדוגמא: 0521234567 ולוחצים על המספר ואז זה נותן אפשרות לשלוח.
אפשרות נוספת ליצור קישור כזה עם המספר (בדפדפן / בוואצאפ / לא משנה) wa.me/0521234567 ואז הוא ייתן לשלוח וואצאפ למספר

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כשאת נכנסת לוואטסאפ, פותחת הודעה חדשה, הוא נותן לך את רשימת אנשי הקשר
לחיצה על הלחצן בצד שמאל למעלה > רענן אנשי קשר.
אם שמרת את איש הקשר, עכשיו הוא אמור להופיע לך באנשי הקשר בוואטסאפ, ואת יכולה לשלוח לו הודעה.

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בלתק
אולי טעות באיזו ספרה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה