רשתות יש אפשרות לדור 4 בכשרים?

יש אפשרות לדור 4 בטלפון כשר?

• סה"כ מצביעים
    4
  • הסקר נסגר .

paoawaear

משתמש פעיל
יש אפשרות לדור 4 (4G) בטלפון כשר?

נערך לאחרונה ב:

paoawaear

משתמש פעיל
ודאי!
4X4
שיאומי
נוקיה 215
Q3 ועוד כמה Q למיניהם
יש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי לציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?

נערך לאחרונה ב:

נמבר וואן

משתמש פעיל
י

יש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי נציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?
זה אומר כנראה שQ3 יש לו בעיה
בQ7 לא נתקלתי בבעיות בדור 4
מה היתה הבעיה?

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים
זה וודאי לא נכון. 4X4 עובד על רשת 4G
ואוטוטו בכלל מנתקים את דור 2 ו3 (מעבירים לשימוש צבאי אולי, קראתי על זה משהו בעבר)
וכולם יחליפו למכשירים כשרים דור 4 - אלו שקיימים או מכשירים חדשים כשרים שבוודאי יצאו קרוב יותר למועד

paoawaear

משתמש פעיל
וגם עוד משהו - בדור 4 בשיחות שומעים רעשי רקע ושאני משנה מדור 4 לדור 3 בהגדרות זה נעלם, מה יכולה ליהיות הסיבה?

נערך לאחרונה ב:

paoawaear

משתמש פעיל
יש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי לציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?
באמת התקשרתי לסלקום ואמרו שהם התכוונו לזה שבטלפון שלי ספציפית אין אפשרות לדור 4... פשוט - הם חשבו שאני מדבר על מכשיר אחד ואני באמת דיברתי על מכשיר אחר עד שהבנו את הטעות, הם פתרו לי את התקלה בשניות והכל בא על מקומו בשלום:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה