יש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי לציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?ודאי!
4X4
שיאומי
נוקיה 215
Q3 ועוד כמה Q למיניהם
זה אומר כנראה שQ3 יש לו בעיהי
יש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי נציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?
זה וודאי לא נכון. 4X4 עובד על רשת 4Gלא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים
באמת התקשרתי לסלקום ואמרו שהם התכוונו לזה שבטלפון שלי ספציפית אין אפשרות לדור 4... פשוט - הם חשבו שאני מדבר על מכשיר אחד ואני באמת דיברתי על מכשיר אחר עד שהבנו את הטעות, הם פתרו לי את התקלה בשניות והכל בא על מקומו בשלוםיש לי Q3 והייתה לי איזו בעיה , התקשרתי לסלקום ואמרתי לציגה שזה אולי בגלל שאני בדור 4, אז היא אמרה שלא יכול ליהיות שיש לי דור 4 כי אין כזה דבר בכשרים אלא רק בטלפונים חכמים, וגם אם כתוב על הפלאפון דור4 אני צריך להיכנס להגדרות ולהחזיר את זה לדור 3 (הסים חדש), מה זה אומר?
זה נקרא VOLTEוגם עוד משהו - בדור 4 בשיחות שומעים רעשי רקע ושאני משנה מדור 4 לדור 3 בהגדרות זה נעלם, מה יכולה ליהיות הסיבה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: