פחות כיוונתי למסר,עדיין מתלבט לגבי המסר.
הכוונה להפגנות על כל הנלווה עליהם?הַאִם הַזְּכוּת לִבְחֹר
בְּכָל מַצָּב שֶׁהוּא,
טֵרוּף חוּשִׁים מַצְדִּיקָה
התכוונתי לטירוף שאחז את השוטר כשהחליט לירות.הכוונה להפגנות על כל הנלווה עליהם?
וכל כך רציתי שישתמע ההיפך..."יש אמא ששחור לה" נשמע לי מיד כהמשך ל"יש אמא שחורה". גזענים שכמונו.
וכל כך רציתי שישתמע ההיפך...
'אין אמא שחורה, יש אמא ששחור לה.'
(על משקל אין ילד רע וכו')
כתיבה יפהפיה ונוגעת.
אגב, ממה שאני שמעתי, יש אומרים שמדובר היה בתגרה אלימה בה היה מעורב אותו צעיר, והשוטר שכלל לא היה אז בתפקיד ניסה להפריד בין הניצים כדי למנוע שפיכות דמים, בשלב כלשהו ירה לכיוון הרצפה והכדור ניתז לחזהו של הבחור, כואב מאוד, כמו כל חיים צעירים שנגדעים אבל זה דיון נוסף בנושא השכול, מחר יהפכו את המדינה על כך שבקרב הכלואים בבתי הכלא ישנו אחוז גדול יותר בני עדות המזרח משיעורם באוכלוסיה.
מקרים של מוות עריסה ר"ל שניתן היה למנוע, או נפגעי תאונות עבודה ושכחות ברכבים, הרבה יותר מטרידים.
וכבר מהרגע הראשון שהתקשורת החילונית על כל גווניה חיבקה אותם נדלקה לי נורת אזהרה,
על משקל 'זה שאתה פרנואיד אינו אומר שלא רודפים אותך' אומר: זה שאנחנו גזענים אינו אומר שהם אינם ... כמובן לא בהכללה ח"ו המדובר הוא רק על החוליגנים של הפגנות האתמול.
ולו הייתה המשטרה נוהגת בחרדים בחצי מהסובלנות שהיא נהגה בהם היינו היום במצב הרבה יותר טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: