התקשרתי לסניף רימונים ואמרו שפתוח עד 12 בלילה (גם משלוחים עד 12 בלילה)בטוח?
שמעתי שהגבילו עד שעה 20:00, לא?
03-6166314
התקשרתי לסניף רימונים ואמרו שפתוח עד 12 בלילה (גם משלוחים עד 12 בלילה)בטוח?
שמעתי שהגבילו עד שעה 20:00, לא?
מעניין...חברה', שוחחתי עכשיו עם מנהל שם. לדבריו מדובר בפייק מוחלט!! המשלוחים כרגיל, ויש גם שירות איסוף עצמי!!
אם זה נכון זה מטורף ולא שפוי לחלוטין..חברה', שוחחתי עכשיו עם מנהל שם. לדבריו מדובר בפייק מוחלט!! המשלוחים כרגיל, ויש גם שירות איסוף עצמי!!
נ.ב. הוא שאל אותי אם שמו של מפיץ הפייק מתחיל בשם 'אושר', וד"ל.
לא נשמע הגיוני שמשהו התקשר להודיע שההזמנה מבוטלת..ובאמת הרבה הזמנות לא מגיעות..אם זה נכון זה מטורף ולא שפוי לחלוטין..
הוא אמר לי שכמעט בכל יום מוכנסים כ 10 עובדים לבידוד (זה צמוד לסניף בארות יצחק או משהו כזה), והם מסתדרים עם זהגיסי היה אמור לקבל את ההזמנה היום בערב בירושלים ומנהל שלהם אמר לו בפירוש שההזמנה מבוטלת בגלל עובד שחלה בקורונה והכניס הרבה לבידוד.
אז זה לא פייק.
זה לא הגיוני שמודיעים באותו יום על ביטול - אם באמת מדובר בביטולים הם חייבים להוציא הודעה מסודרת לכולם.
מישהו קבל את ההזמנה שלו בירושלים??
אני מתקשר כעת שוב, אעדכן (אם יענה לי)ההזמנה שלי הייתה צריכה להגיע לפני כמה שעות ולבנתיים אין זכר
ואין מענה בשירות לקוחות
יש עוד מה לבנות על זה?
לאיזה שעה זה היה אמור להגיע?ההזמנה שלי הייתה צריכה להגיע לפני כמה שעות ולבנתיים אין זכר
ואין מענה בשירות לקוחות
יש עוד מה לבנות על זה?
אני עשיתי הזמנה ליום חמישי עכשיו אני חושבת שאני יצטרך לעמוד בתור רק כדי להיכנס ליש......בתכלב אנשים לא קיבלו את ההזמנה שלהם ואנחנו לא יכולים לעמוד בספק שמא לא נקבל.
אז מה הפתרון?
לאן אפשר להתקשר ולהקיש ת.ז.?אם זה היה אמור להגיע תתקשרי ותקישי ת.ז. ואז הם אומרים לך מתי זה יגיע
את יכולה לכתוב לי באישי ת.ז. ואני יבדוק לך
התקשרתי לשם אבל לא נתן לי אופציה לקיש ת.ז.1800071300
20:00לאיזה שעה זה היה אמור להגיע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: