בעיות התנהגותיות או רק קושי בלימודים?עם פנימיה, מדגיש לא בחורים מאובחנים כבעייתיים (אוטיזם וכאלה) אלא בחורים רגילים שמתקשים
אפשר גם שרון,דווקא בצפון
קושי בלימודיםבעיות התנהגותיות או רק קושי בלימודים?
מה שידוע לי שבמקום יש רמה לימודים גבוהה ביותר,תבררו על בית מדרש 'ברקאי' בחיספין.
המספר (מגוגל): 046678713
אם תרצה מידע מדויק על המקום הנ"ל דבר איתיעם פנימיה, מדגיש לא בחורים מאובחנים כבעייתיים (אוטיזם וכאלה) אלא בחורים רגילים שמתקשים
זה מכינה קדם צבאיתתבררו על בית מדרש 'ברקאי' בחיספין.
המספר (מגוגל): 046678713
היי אניאם תרצה מידע מדויק על המקום הנ"ל דבר איתי
לגבי הישיבה הנל אשמח האם אתה מכיר מקרוב? אשמח לשאול אותך בפרטי מס' שאלות. במייל :אם תרצה מידע מדויק על המקום הנ"ל דבר איתי
תשלח לי מס' באישי או תכתוב מייל עם רווחים ואחזור אליך.היי אני
לגבי הישיבה הנל אשמח האם אתה מכיר מקרוב? אשמח לשאול אותך בפרטי מס' שאלות. במייל :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבהתשלח לי מס' באישי או תכתוב מייל עם רווחים ואחזור אליך.
תמחק 2 דקות אח"כ את ההודעה עם המייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: