הזכרת לי עוד חנות בבר אילן מקדמת דנן בטח תכיריתחיל כחנות אמנות ברח' בר אילן 3 למטה, ועדיין לא מלאו להם 30 שנה. ז"ל.
הוי, כמה אהבתי אותה.
"המרתף של הלפרין"
זו החנות ששימשה אותנו קבוע למתנות אפיקומן לכל המשפחה כמיטב המסורת כל שנה
הזכרת לי עוד חנות בבר אילן מקדמת דנן בטח תכיריתחיל כחנות אמנות ברח' בר אילן 3 למטה, ועדיין לא מלאו להם 30 שנה. ז"ל.
הוי, כמה אהבתי אותה.
כתבתי לעילמי זווכרת איך קראו לחנות רייצל בהתחלה ??
פיפו
ואני שמעתי שמירי שנאורסון היא המקימהגם אסתיס ומנדיס היו קשורים לרייצל הורוביץ כמדומני
של קידישיק.ואני שמעתי שמירי שנאורסון היא המקימה
נוו ואיך קידישיק התחיל ?של קידישיק.
רגע, טעות שלי
ההוא עם חלון הראוה והברווז הצמא היה רוזנטל, לא בלכרוביץ.
ונזכרתי בעוד שתי חנויות
יריד לייפציג ברחוב יחזקאל
חוה גוטליב ברחוב פאת השולחן
לידם היה את לוסטיגאגב הם החזירו את האיש ששותה מכוס לחלון ראווה , היום החנות נקראת רוזנטל תקשורת...
נכוןנוו ואיך קידישיק התחיל ?
מאסתי ומנדיס
נראה לי קראו לה פי סי פלוס. יש שלושים שנה?מעל בנק המזרחי, מול אופטיקה יונה, היתה חנות מחשבים. בחלון הראווה הם שמו הקרנה של "דובי יומולדת" או משהו בסגנון, בתוך מחשב שמיועד לילדים. (ואאל"ט, עבד שם אחד מהאחים לבית הלר, אח של הצייר מוטי הלר והחזן הלר.)
זוכרים דבר כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: