דרוש מידע ירושלמים? במאוחדת? אנא עזרתכם

צ.א

משתמש רשום
התינוק שלי בן 10 חד' עדיין לא זוחל / גוחן קיבלתי הפנייה לפיזיותרפיה אבל במכונים זמן ההמתנה הוא כחודש
מה שמייתר לי את הצורך בטיפול.
מכירים מישהי פרטית שעובדת עם מאוחדת?
או איך אפשר לקצר את זמן ההמתנה??
אנא, הבו עצות

צ.א

משתמש רשום
אין לאף אחד עצות???
מה עושים עם זמני ההמתנה לתורים הלא נגמרים האלה???

בן טולילה

משתמש פעיל
אין לאף אחד עצות???
מה עושים עם זמני ההמתנה לתורים הלא נגמרים האלה???
מנהל קשרי לקוחות אמור לטפל לך בזה זה התפקיד שלו
הם בדרך כלל עושים עבודה טובה
אין לי כרגע את הפלא' שלו אבל את יכולה לשאול במוקד

ייעוץ חינוכי

משתמש פעיל
חודש המתנה זה מעט. מעולם לא חיכיתי פחות מחודשיים.. (אני אמא ל-4 פגים, בפג הרביעי כבר ביקשתי מצוות השחרור בתינוקיה להשלים טפסים של התפתחות הילד.. כך בגיל 4 חוד' הוא התחיל טיפול.)
מחכים בסבלנות ומקבלים שירות מקסים אחרי חודשי ההמתנה. כל הפזיוטרפיסטיות שפגשתי עד היום במאוחדת היו מקצועיות. ופתרו את הבעיות במהירות.
תוכלי ללכת פרטי,
וכמו שכתבתי לעיל תתחילי כבר בגן הראשון להשלים טפסים על רפוי בעיסוק כדי שטרום כיתה א' תקבל טיפול.

אפשר כמובן ללכת גם פרטי.
לתינוקות ברכה בן נאים מרמת אשכול מומלצת. (בפגישה אחת פתרה לי בעיות רבות.)

צ.א

משתמש רשום
חודש המתנה זה מעט. מעולם לא חיכיתי פחות מחודשיים.. (אני אמא ל-4 פגים, בפג הרביעי כבר ביקשתי מצוות השחרור בתינוקיה להשלים טפסים של התפתחות הילד.. כך בגיל 4 חוד' הוא התחיל טיפול.)
מחכים בסבלנות ומקבלים שירות מקסים אחרי חודשי ההמתנה. כל הפזיוטרפיסטיות שפגשתי עד היום במאוחדת היו מקצועיות. ופתרו את הבעיות במהירות.
תוכלי ללכת פרטי,
וכמו שכתבתי לעיל תתחילי כבר בגן הראשון להשלים טפסים על רפוי בעיסוק כדי שטרום כיתה א' תקבל טיפול.

אפשר כמובן ללכת גם פרטי.
לתינוקות ברכה בן נאים מרמת אשכול מומלצת. (בפגישה אחת פתרה לי בעיות רבות.
טוב אז באמת הייתי צריכה להוסיף שהתינוק שלי גוחן אחורה וגם מרים את עצמו על הידיים ללא הרגלים, הוא פשוט צריך דחיפה כדי להתחיל לזחול, לא יודעת אם זו בעיה של טונוס נמוך או עצלנות כי שתיהן נמצאות במשפחה של בעלי... (אצל האחיינים)
בכל מקרה לדעת הרופא אם הוא לא יקבל טיפול מידי הוא יתחיל לזחול בגיל 11+ חודשים, מה שמייתר לי את הצורך אז בטיפול.
אני אנסה באמת ללכת דרך מתאם קשרי הלקוחות, אולי זה יעזור
@ייעוץ חינוכי ברכה בן נאים מקבלת ממאוחדת??

יראת גאולה

משתמש מקצוען
חודש המתנה זה בכלל לא נורא.
ואם הוא ידביק את הפער לבד תוך חודש זה בסדר גמור.
לדעתי בכל אופן כדאי ללכת לתור גם אם יתחיל לזחול, אבל גם אם לדעתך זה מיותר, תקבעי עכשיו תור ומקסימום תבטלי.

ייעוץ חינוכי

משתמש פעיל
ברכה בן נאים, רמת הגולן 21 רמת אשכול 02-5822832
לא זוכרת מה המחיר. אבל בפגישה אחת עזרה לי בזחילה ישיבה ועמידה. (מה שאחרות עושות ב-6 פגישות)

י.ר.

משתמש רשום
במספר הנ''ל לא עונים,
יש למישהו מושג איך עוד ניתן ליצור איתה קשר? או שעות שהיא כן זמינה ?

אברך מירושלים

משתמש חדש
עריכה תורנית
אני הייתי צריך תור דחוף לאיזה רופא והתור הראשון היה לחודשיים
מישהו נתן לי מספר טלפון של מתאם קשרי קהילנ במאוחדת תוך יומייים היה לי תור והוא אפילו לא עדכן אותי רק שמעתי במאוחדת שיש לי תור
טלפון0526076030
יש להדגיש את הצורך לתור מיידי
יש להתקשר כמה פעמים עד שהוא עונה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  98  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה