מנהל קשרי לקוחות אמור לטפל לך בזה זה התפקיד שלואין לאף אחד עצות???
מה עושים עם זמני ההמתנה לתורים הלא נגמרים האלה???
טוב אז באמת הייתי צריכה להוסיף שהתינוק שלי גוחן אחורה וגם מרים את עצמו על הידיים ללא הרגלים, הוא פשוט צריך דחיפה כדי להתחיל לזחול, לא יודעת אם זו בעיה של טונוס נמוך או עצלנות כי שתיהן נמצאות במשפחה של בעלי... (אצל האחיינים)חודש המתנה זה מעט. מעולם לא חיכיתי פחות מחודשיים.. (אני אמא ל-4 פגים, בפג הרביעי כבר ביקשתי מצוות השחרור בתינוקיה להשלים טפסים של התפתחות הילד.. כך בגיל 4 חוד' הוא התחיל טיפול.)
מחכים בסבלנות ומקבלים שירות מקסים אחרי חודשי ההמתנה. כל הפזיוטרפיסטיות שפגשתי עד היום במאוחדת היו מקצועיות. ופתרו את הבעיות במהירות.
תוכלי ללכת פרטי,
וכמו שכתבתי לעיל תתחילי כבר בגן הראשון להשלים טפסים על רפוי בעיסוק כדי שטרום כיתה א' תקבל טיפול.
אפשר כמובן ללכת גם פרטי.
לתינוקות ברכה בן נאים מרמת אשכול מומלצת. (בפגישה אחת פתרה לי בעיות רבות.
כמה היא לוקחת לפגישה?ברכה בן נאים מקבלת פרטי. לא במאוחדת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: