גם בפתיחה של השיר? או בהמשך בבראסים ש"עונים" תשובות?אבל זה נשמע לי שהבראסים צריכים קצת יותר בשר, אולי עוד בראס מלמטה, או סקסופון בווליום נמוך. לא יודע מה בדיוק, אבל חסר לי שם משהו בסאונד, מרגיש מידי 'אורגני'
גם בפתיחה של השיר? או בהמשך בבראסים ש"עונים" תשובות?אבל זה נשמע לי שהבראסים צריכים קצת יותר בשר, אולי עוד בראס מלמטה, או סקסופון בווליום נמוך. לא יודע מה בדיוק, אבל חסר לי שם משהו בסאונד, מרגיש מידי 'אורגני'
מסכים איתו. זה צורם.זה נשמע פצצה, אבל שאתה קוטע אותו באמצע הוא עדיין לא הגיע לגמרי לתו שלו
וואו כבוד גדול לקבל תגובה כזאת ממך! תודה רבה!סך הכל אחלה פלייבק! רמה גבוהה.
לצערי אני לא יודע לנגן פסנתר ברמה כמו במקור אז השתמשתי בליווי פסנתר אוטמטי הכי דומה שמצאתי ...אפשר לשפר בקטנה גם את הפסנתר סולו בבית הראשון, טכניקת הנגינה במקור שונה ומקפיצה יותר.
כן עכשיו שמתי לב שהסולו טיפה בורח מהקצבבנוסף, ב-2:57 אפשר לדייק את מקצב הנגינה של הסולו.
איך זה עכשיו?בנוסף, ב-2:57 אפשר לדייק את מקצב הנגינה של הסולו.
מעולה!איך זה עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: