מטורף!!!!!!!!!!
אין מילים לכל העוזרים והעוזרות בדרך.....
תזכו למיליוני מצוות!!!!!!!
מטורף!!!!!!!!!!
יש למישהו קישור לאתר שמעלה איכות של תמונות AI?
תודה לך
אני צריכה תמונה של ילדה בהפסקה בבית ספר בודדה ונבוכה ועוד תמונה אחת שהיא משתלבת נפלא ומאושרתהאשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אני לא יוצרת בלאונרדו..@אין עוד מלבדו!!
תמונות מקסימות!
איך יוצרים דמות עקבית בלאונרדו בדיוק בסגנון הזה של הדובונים רק בילדה?
תודה!
סקיצה ראשונית, תכוון אותי ולפי זה אנסה להגיע לתוצאה רצויה.אשמח לציור של שני צעירים חרדים שמדברים אחד עם השני,
וכל אחד מסתכל לכיוון אחר.
עונה על ההגדרה?הי
יש מצב לתמונה של ילדה יפה כמו הציורים של
הנדי שטרנברג
תודה מראש
היי, אשמח לתמונה של הרבה (15)ילדים עם חיוך על הפנים רצים לכיוון בית ספר
יפה מאוד!!! אבל זה נראה שהם בורחים מבית הספר ואני מחפש משמעות הפוכה שהם אוהבים את בית הספר
ממש יפה! זה בAI? איזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: