איזה מגניב !! תודה לךכזה?
@הדסושית , @שרה X העלתה כאן פעם שצריך לכתוב קיפה עם ק', ואז הוא נותן כיפה נורמלית
צפה בקובץ המצורף 1758523
איזה מגניב !! תודה לךכזה?
@הדסושית , @שרה X העלתה כאן פעם שצריך לכתוב קיפה עם ק', ואז הוא נותן כיפה נורמלית
צפה בקובץ המצורף 1758523
מחכה שיפתח לי בנטפרי ):
חרדיחרדי או ליטאי?
ואוו מדהים. אראה לאשתי את הסגנונות. תודה לכן!
למשל כזה?מישהו יכול לעשות לי
איור (מבט מהצד) של סלון פשוט סגנון חרדי, עם כורסה מהצד, שטיח על הרצפה, וכמה משחקים מפוזרים
תודה
מישהו יכול לעשות לי
איור (מבט מהצד) של סלון פשוט סגנון חרדי, עם כורסה מהצד, שטיח על הרצפה, וכמה משחקים מפוזרים
תודה
חיפשתי ולא כ"כ הצלחתי למצוא: מי יכול להמליץ לי על מחולל תמונות טוב בחינם - ושפתוח בנטפרי, למען ה'!!!
אשמח לסדרה של 4 תמונות עם אותה בובה:
מתפללת
משחקת
אוכלת
צובעת
תודה מראש!
ובצבעים האלו אם אפשר:
צפה בקובץ המצורף 1757986
אשמח גם לילדה חמודה מדליקה נרות שבת
אופססססס...זה לא פתוח לך???Microsoft Designer - Stunning designs in a flash
A graphic design app that helps you create professional quality social media posts, invitations, digital postcards, graphics, and more. Start with your idea and create something unique for you.designer.microsoft.com
יש במאמרים מאמר שלם שדן בכאלה שפתוחיםאופססססס...
הם מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה.
מעצבנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: