התמונות בנייטקפה ממש יפות ואוטנטיות, רק מענין אותי למה הם כולם כהות וקודרות?
כן, יש לו נטייה לצבע חום-קודר-מעצבן! חוץ ממודל דאלי 3 ששם יש לו נטייה לפנטזיות ו משיכות מכחול אנטי- ריאלסטיות אבל אם זה אפשר איכשהו להסתדר...התמונות בנייטקפה ממש יפות ואוטנטיות, רק מענין אותי למה הם כולם כהות וקודרות?
300 עוזר?אשמח אם אפשר שטר של 3600 $ על בסיס השטר של 100 $
תודה רבה
בדיוק זה! מושלם!
תודה רבה ממש מושלםפה הכובע עגול ואין גרטל אבל החליפה אינה שחורה לגמרי...
צפה בקובץ המצורף 1755294
באיזה בינה את משתמשת, ומה את כותבת?התמונות פה כולם עברו עריכה קלה כדי להסיר סממנים נוצריים
דיזיינרבאיזה בינה את משתמשת, ומה את כותבת?
אם אפשר קישור גם
תודה
זה בגלל שזה על סגנון קולנועיהתמונות בנייטקפה ממש יפות ואוטנטיות, רק מענין אותי למה הם כולם כהות וקודרות?
לא ממש הבנתי מה רצית ליצורקנבה בנטפרי חוסם לי את כל הבקשות - ביקשתי רק מסגרת רבועים- מכירות ? יודעות מה לעשות?
תודה רבה!
מנסה גם פה עקב הדחיפות... - העליתי תבקשה באשכול המורות גם.
אשמח לקבל תמונות הבאות:
1. תמונה של גן חיות.
2. תמונה של גינת משחקים.
3. תמונת נוף.
4. תמונת חוף ים.
כל התמונות אני צריכה בסגנון חלומי, עמוסות המון פריטים, וחשוב שהדמויות יהיו חרדיות - דתיות.
התמונות צריכות להיות בסגנון אחיד, ועדיף שכולן תהיינה במבט מלמעלה.
תודה רבה!
שעות (!) ניסיתי ליצור בעצמי, בקנבה ובלאונרדו, אך ללא כל תמונה הגיונית אחת
אילו דמויות את רוצה? ילדים? ילדות? מבוגרים בשטח? אמהות? תפרטי לגבי כל תמונה.מנסה גם פה עקב הדחיפות... - העליתי תבקשה באשכול המורות גם.
אשמח לקבל תמונות הבאות:
1. תמונה של גן חיות.
2. תמונה של גינת משחקים.
3. תמונת נוף.
4. תמונת חוף ים.
כל התמונות אני צריכה בסגנון חלומי, עמוסות המון פריטים, וחשוב שהדמויות יהיו חרדיות - דתיות.
התמונות צריכות להיות בסגנון אחיד, ועדיף שכולן תהיינה במבט מלמעלה.
תודה רבה!
שעות (!) ניסיתי ליצור בעצמי, בקנבה ובלאונרדו, אך ללא כל תמונה הגיונית אחת
תודה על המענה,אילו דמויות את רוצה? ילדים? ילדות? מבוגרים בשטח? אמהות? תפרטי לגבי כל תמונה.
ולמה את מתכוונת סגנון חלומי, תני דוגמא.
האם אתה יכול לעשות לי תמונהפה הכובע עגול ואין גרטל אבל החליפה אינה שחורה לגמרי...
צפה בקובץ המצורף 1755294
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: