איזה תוכנת AI כותבת בעברית? (ג'מיני?), ואולי זה בעריכה אח"כ בפוטושופ? תעדכן סקרנת!
איזה תוכנת AI כותבת בעברית? (ג'מיני?), ואולי זה בעריכה אח"כ בפוטושופ? תעדכן סקרנת!
האמת שעשיתי את זה בpromeai אין שם עברית באופן רשמי אז עושים באופן פרימיטיבי... אם תרצה אני יעשה לך הדרכה..איזה תוכנת AI כותבת בעברית? (ג'מיני?), ואולי זה בעריכה אח"כ בפוטושופ? תעדכן סקרנת!
אשמח מאדהאמת שעשיתי את זה בpromeai אין שם עברית באופן רשמי אז עושים באופן פרימיטיבי... אם תרצה אני יעשה לך הדרכה..
יש בצד אפשרות של עיבוד סקיצות שם יש אפשרות של צור תוכן, כתבתי שם עם עט "נעשה ונשמע" ואז למטה יש אפשרות של לתת הוראות נתתי לו הוראה כזאת: "שני כתרים בצבע זהב שעל כל כתר כתובה מילה אחת כשהצבע של המילים הוא זהב" והוא נתן תוצאות ממש יפות אני יצרף עוד לדוגמא. אם לא מובן אני יעשה צילום מסך. בהצלחה...אשמח מאד
אבל הראשון נראה הרבה יותר יפה ומקצועייש בצד אפשרות של עיבוד סקיצות שם יש אפשרות של צור תוכן, כתבתי שם עם עט "נעשה ונשמע" ואז למטה יש אפשרות של לתת הוראות נתתי לו הוראה כזאת: "שני כתרים בצבע זהב שעל כל כתר כתובה מילה אחת כשהצבע של המילים הוא זהב" והוא נתן תוצאות ממש יפות אני יצרף עוד לדוגמא. אם לא מובן אני יעשה צילום מסך. בהצלחה...
סתם עוד אפשרות שעשיתי, ביקשתי שהמילים יהיו חלק מצמח ירוק
צפה בקובץ המצורף 1667810
צפה בקובץ המצורף 1667807
מה זה אומראפשר בבקשה תמונה / ציור של ילד חרדי עם פיאות וכובע מצחיה על גבי אבוב שחור על שפת הים ושמש יפה מלמעלה
אני צריכה תמונה לנושא הלכתי בנוגע לאכילת מאכלי חלב בשבועות. אשמח לכל רעיון ותמונה.
יצירות קשות לנפשגדר תיל עם חור באמצעה שממנו מציצה בובה ממורטת עם טלאי צהוב?
וואו!!!!!יצירות קשות לנפשצפה בקובץ המצורף 1668803צפה בקובץ המצורף 1668804
וואו!!!!!
אפשר בסגנון עיפרון/שחור לבן?
מדהים ממש
(עבודה על משחקי ילדים בשואה...בהחלט קשה לנפש.)
יש מצב לתמונה?
מסגרת בהירה ודקה של תמונה על רקע בהיר ועל השולחן מצלמה, פילמים תמונות וכו'
מליון תודות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: