למה הטיגריס והכלב נכנסו לחיות הטהורות?אולי משהו כזה?צפה בקובץ המצורף 1618423
(ולמה לתרנגול 2 ראשים, זה גם כשר?)
למה הטיגריס והכלב נכנסו לחיות הטהורות?אולי משהו כזה?צפה בקובץ המצורף 1618423
לא ממש יודעת, אין לי רעיון.... אבל כל דבר שמתאים לשים באתר חרדי.ואיך זה אמור להיראות בדיוק?
זה מקסים!! רק כמובן צריך תמונה שמחלקת את החיות בצורה נכונה לפי טהור וטמא.אולי משהו כזה?צפה בקובץ המצורף 1618423
בלי רעיון זה יהיה קשה יותרלא ממש יודעת, אין לי רעיון.... אבל כל דבר שמתאים לשים באתר חרדי.
אופס...לא שמתי לב שגם לכאן הוא דחף את הכלב...ניסיתי הרבה ותמיד דחף את החתול...אולי משהו כזה?צפה בקובץ המצורף 1618423
גם אחרי פירוט הוא עושה בלאגן...בלי רעיון זה יהיה קשה יותר
גם ככה לא קל ליצור תמונה שמבדילה בין חיות טהורות לטמאות
צריך לפרט ממש....
מהמם תודה!!!!אופס...לא שמתי לב שגם לכאן הוא דחף את הכלב...ניסיתי הרבה ותמיד דחף את החתול...
בכל מקרה מחקתי אותם ובא לציון גואל
צפה בקובץ המצורף 1618496
זו הייתה ההוראהרק אשמח לדעת מה כתבת לבינה?
אולי משהו כזה?אני צריכה תמונה דחוף בשביל מאמר על פרשת שמיני. מדובר על החיות הטמאות שקודם כל מתארים את הצד החיובי שבהן (כלומר, מה נראה אצלן טהור) ורק אחר כך את הטמא, וזה רמז שצריך לראות את החיובי אצל כל אדם.
תודה רבה, אבל @פרספכתיבה כבר הכינה לי תמונה מהממת!!
עשיתי את הלוגו עם השופראפשר לבקש לוגו לציפיה לגאולה?
מאד יעזור לי!
תודה מראש
חשוב דווקא בסגנון של האשכול הזה? או סגנון יותר אמיתי?מטורףףףף!!
אפשר בבקשה תאומים (בן ובת תינוקות) עם עיניים כחולות?
מה שיש מתקבל בברכהחשוב דווקא בסגנון של האשכול הזה? או סגנון יותר אמיתי?
צירפתי באשכול אחרמה שיש מתקבל בברכה
רק שיהיו יפים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: