תודה, זה המחשב, אני רק מקליד בס"דממש תודה. אין לי מושג איך אתה עושה את זה...
תודה, זה המחשב, אני רק מקליד בס"דממש תודה. אין לי מושג איך אתה עושה את זה...
אין כיתוב בעברית בAI בכל התוכנותאשמח אם מישהו יוכל ליצור סמל לוגו יפה
לשבת התאחדות עם כיתוב פרשת מטו"מ תשפ"ד
תודה מראש
אם אפשר לשדרג לי את התמונה בAI שיראה יותר ריאליסטיאם אפשר תמונה של בית כנסת בעלזא בירושלים
התמונה הזה
די מסובךאני צריכה תמונה לרעיון שממחיש את הצורך להקשיב לגדולי הדור ולא לעשות משהו על דעת עצמך. זה יכול להיות תמונה של רב גדול שמחזיק ספר תורה ויש אנשים שמקשיבים לו בהכנעה וברקע יש אדם שנראה כמו מנהיג ונראה שהוא מתלבט אם להקשיב לו או לא.
ניסיתי בעצמי אבל לא הצלחתי בכלל...
עניין של גרפיקאים פחות קשור לAIאם אפשר לשדרג לי את התמונה בAI שיראה יותר ריאליס
פטור בלא כלום אי אפשראם אפשר לשדרג לי את התמונה בAI שיראה יותר ריאליסטי
תודה. זה באמת קשה. אז אולי תנסי לעשות משהו אחר? שיש רב גדול שעומד במקום מסוים ומלך על צומת דרכים. הדרך לרב מוארת והשניה לא (או מלאה קוצים) אבל נראית יותר מתאימה והמלך מתלבט לאן ללכת. גם את זה ניסיתי ללא הצלחה!
תודה. זה קטע איך שהבינה תמיד מציירת את אותם הפרצופים.
הסכים לייצר לי רק ציורים, גם עוזר?אפשר לבקש תמונה של "וגר זאב עם כבש"? אני לא מבינה למה הבינה מייצרת לי רק כבשים או רק זאבים או זאבים שנראים כמו כבשים, מן שילוב כזה מוזר. ממש תודה לעונים.
תודה, אבל כבר הצלחתי לעשות משהו.הסכים לייצר לי רק ציורים, גם עוזר?
אפשר לבקש תמונה של "וגר זאב עם כבש"? אני לא מבינה למה הבינה מייצרת לי רק כבשים או רק זאבים או זאבים שנראים כמו כבשים, מן שילוב כזה מוזר. ממש תודה לעונים.
תודה! רק שהכבש נראה קצת מסכן, לא?
אפשר לבקש?
תמונה של תינוק פצפון בעריסה/ בעגלה
ומסביבו אחים שלו (עדיף חרדים) מחייכים אליו
וכן תמונה של תינוק בחדר תינוקות בבית חולים
או כמה עריסות תינוק בחדר תינוקות בבית חולים
אבל שיראו את התינוקות
אם זה יהיה אפשרי לשימוש מסחרי, עוד יותר טוב (לשים תמונה באתר)
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: