*הקפצה.אני צריך אם אפשר תמונה בסגנון ריאליסטי:
ילד בן 6 מושך עם חבל (או עם היד, עדיף עם חבל) - מתוך בור, ילד בן 10.
תודה לכל המסייעים.
@הספרן התותח, אולי תוכל לסייע?
*הקפצה.אני צריך אם אפשר תמונה בסגנון ריאליסטי:
ילד בן 6 מושך עם חבל (או עם היד, עדיף עם חבל) - מתוך בור, ילד בן 10.
תודה לכל המסייעים.
נראה שהוא כבר הרבה זמן לא פה...*הקפצה.
@הספרן התותח, אולי תוכל לסייע?
יצרתי לך כמהתודה על הנסיון!!
אפשר אולי לנסות רק את האות R מעוצב יפה ועדין...
תודה ענקית!!!!!!!!!!
אולי כבודו יכול ליצור לי?נראה שהוא כבר הרבה זמן לא פה...
ההודעה האחרונה שלו היא מה 18/04
אם הבנתי נכון הוא קצת הסתכסך עם @ מנהל AI (בכוונה אני לא מתייג)
אני אנסה, לא בטוח שאני אצליחאולי כבודו יכול ליצור לי?
בהדרכה מקיפה ליצירת תמונות בAI בנטפרי + רשימה של עשרות אתרים חינמיים
ובמאמר הזה בנוסף להדרכה למשתמש שלא מתמצא ביצירת תמונות בAI - אכתוב סקירה על כל האתרים שפתוחים בסינון נטפרי על סמך חפירה עמוקה לאורך ולרוחב שעשיתי במשך תקופה לא קצרה - בעשרות רבות של אתרים, ולאחר ניסוי ותעייה העליתי בחכתי רשימה מרוכזת של כ-20...www.prog.co.il
ממש תודה .בהצלחה!הדרכה מקיפה ליצירת תמונות בAI בנטפרי + רשימה של עשרות אתרים חינמיים
ובמאמר הזה בנוסף להדרכה למשתמש שלא מתמצא ביצירת תמונות בAI - אכתוב סקירה על כל האתרים שפתוחים בסינון נטפרי על סמך חפירה עמוקה לאורך ולרוחב שעשיתי במשך תקופה לא קצרה - בעשרות רבות של אתרים, ולאחר ניסוי ותעייה העליתי בחכתי רשימה מרוכזת של כ-20...www.prog.co.il
באיזה אתר ניסית?ממש תודה .
אני די מיואש מזה לא הצלחתי ומה שכן נט פרי חסם ב''ה
לא יודע אבל ניסית כמה וכמה אתריםבאיזה אתר ניסית?
מהמםם
קודם כל, תמונות מדהימות!!!!
אני זקוק לתמונה, בה רואים אדם חסידי, כבן 30, עומד ליד שולחן עם סעודה ערוכה. ברקע רואים קלנועית ומכונת כביסה.
תודה מראש!!!!
כמו שנכתב פה שוב ושוב, אין כרגע שום בינה שמסוגלת ליצור טקסט בעברית.אפשר כיתוב בצבע זהב שחור ליום הולדת 24, אם אפשר שיהיה כתוב:
"ליהונתן
מזל טוב!
24"
אני חייבת את זה דחוף עד שבת, זה יעזור לי מאוד, תודה רבה.
לא ידעתי זאת... סורי...כמו שנכתב פה שוב ושוב, אין כרגע שום בינה שמסוגלת ליצור טקסט בעברית.
אפשר לעשות את זה בוורד. או בכל תוכנת עריכה אחרת.לא ידעתי זאת... סורי...
אז מה כן אפשר שיכול לעזור לי בעריכת יום הולדת?
אני פשטו רוצה שיהיה משהו מיוחד מהבינה המלאכותית... אפילו לא כיתוב, כל דבר אחר שיכול להיות מושקע ויפה...אפשר לעשות את זה בוורד. או בכל תוכנת עריכה אחרת.
משהו כזה טוב?אני פשטו רוצה שיהיה משהו מיוחד מהבינה המלאכותית... אפילו לא כיתוב, כל דבר אחר שיכול להיות מושקע ויפה...
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: