וואו.! תודה רבה אין לי מילים!
הראשון לא נפתח לי, את השני מאד אהבתי, יש סיכוי להכניס בו קצת גוון אפור? נגיד שהבסיס יהיה אפור (בטון)
ממש ממש תודה!
אין מילים!
וואו.! תודה רבה אין לי מילים!
הראשון לא נפתח לי, את השני מאד אהבתי, יש סיכוי להכניס בו קצת גוון אפור? נגיד שהבסיס יהיה אפור (בטון)
ממש ממש תודה!
אין מילים!
שהחום למטה יהיה בטון או שבמקום אדמה יהיה?אוי... אני מקווה שזה לא חוצפה...
הקודם היה הכי טוב, רק להוסיף את הבטון... וקצת יותר כהה
וואו, לא נעים לי...צפה בקובץ המצורף 1659790
אם זה זורם...
מקפיץאני רוצה לעשות פרסומת לדרייברים ואשמח אם מישהו יוכל ליצור לי בסיס לזה.
כלומר: איזה רקע נורמלי למודעה ותמונה של רכב בכביש (משהו טוב...) עם נהג חרדי (אם לא יצוא משהו אולי שלא יראו נהג) ועל המודעה שני סימונים של 'מחירים זולים' ו'24 שעות ביממה' (לא 24/7, אולי 24/6)
וכמובן שיישאר מקום לכתוב את השם והטלפון וכו'...
תודה רבה
מקפיץתודה רבה !!!! מטורף!
אשמח אם תכלו לעשות כמו התמונה האחרונה עם המחשב אבל שהלוגו יהיה לבד בלי רקע מסביב כמו השני.
(דרך אגב באיזה תוכנה השתמשת ומה כתבת? אם מותר לחשוף..)
כזה סוג?@RGS ממש תודה, אבל אני מעדיף סגנון אחר, יותר מתאים למודעה.
משהו עם רקע יותר שקט (אולי איזה הר או נוף עדיף) ובצד איזה רכב (לא תופס את כל התמונה) שאם רואים בו את הנהג שיהיה חרדי (וגם הוא רק בדרך אגב)
אבל ממש תודה רבה
@RGS ממש תודה, אבל אני מעדיף סגנון אחר, יותר מתאים למודעה.
משהו עם רקע יותר שקט (אולי איזה הר או נוף עדיף) ובצד איזה רכב (לא תופס את כל התמונה) שאם רואים בו את הנהג שיהיה חרדי (וגם הוא רק בדרך אגב)
אבל ממש תודה רבה
כזה?אשמח מאד לדף רקע לברכה ליום הולדת משהו מלכותי שרואים איזה שעון כי זה המתנה
קיבלתי טענות ממספר גרפיקאים על קיפוח הפרנסה, כך שלוגואים ועיצובים גרפיים לע"ע אני פחות יעשה (אפשר בפרטי בתשלום), שאר תמונות AI הרגילות בלנ"ד נמשיך (זה פחות המגרש של הגרפיקאים)אם אפשר לעשות לי לוגו של האותיות LF לעיצובי פירות
משהו יפה ומלכותי לא סתם מקושקש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: