בכללי כל מה שכולל אותיות בעברית הוא קשה עד בלתי אפשרי לביצוע בבינה מלאכותית ישירות, יתכן שאפשר ע"H עריכה אח"כ בתוכנות למיניהן...אפשר לעשות כזה דבר?
בכללי כל מה שכולל אותיות בעברית הוא קשה עד בלתי אפשרי לביצוע בבינה מלאכותית ישירות, יתכן שאפשר ע"H עריכה אח"כ בתוכנות למיניהן...אפשר לעשות כזה דבר?
הבקשה לא ברורה...דרוש להפעלה מקצועית ושווה במיוחד
עם בלונים - תמונה או ציור שיתאר את זה טוב (על רקע לבן).
אולי מדורה גדולה מבלונים ומסביב בלונים שווים בצורות
הפעלה טובה עם בלונים..הבקשה לא ברורה...
מה אתה מחפש? תמונה שתתאר מה?
הכי קרוב שהצלחתי להגיע זה- (בלקסיקה)דרוש להפעלה מקצועית ושווה במיוחד
עם בלונים - תמונה או ציור שיתאר את זה טוב (על רקע לבן).
אולי מדורה גדולה מבלונים ומסביב בלונים שווים בצורות
אשמח מאדשוב תודה מראש .. על הלב הרחב למען כולנו..
יש מצב לקבל רקע מרגש שבו רואים בצד ספר תורה +חופה של הספר התורה ואורות מתוך הרכב תהלוכה?
תודה (ללא אנשים כלל)
מחפשת משהוא בגווני זהב ירוק משהו יוקרתי תודה ענקית
שוב נאמר את מה שנאמר לעיל המון פעמים, טקסט בעברית כרגע לפחות אינו כלול ביכולות של כל הבינות שאני מכיר, אפשר לעשות תמונה כלשהיא בבינה ולהוסיף עליה כיתוב בכל תוכנה אפילו בוורדאשמח מאוד לתמונה בתנועה ספירלית או מעגלית(תמונת נוף אבל לאו דווקא) עם הפסוק "הבוטח בה' חסד יסובבנו"
תודה עננקית
אשמח מאוד לתמונה בתנועה ספירלית או מעגלית(תמונת נוף אבל לאו דווקא) עם הפסוק "הבוטח בה' חסד יסובבנו"
תודה עננקית
קשה מאד להסביר לבינה מה זה ספר תורה ויצאו לי תוצאות מאד מאד מצחיקות ומשונות, הרי לפניך התוצאות הטובות ביותר הגם שהם רחוקות מאד מלהיות מושלמות, אולי אחרים יצליחו יותרשוב תודה מראש .. על הלב הרחב למען כולנו..
יש מצב לקבל רקע מרגש שבו רואים בצד ספר תורה +חופה של הספר התורה ואורות מתוך הרכב תהלוכה?
תודה (ללא אנשים כלל)
אני חייב לומר שהתוצאות ה"מאוד מאוד מצחיקות ומשונות" שלך דווקא נראות מאוד מרשיםקשה מאד להסביר לבינה מה זה ספר תורה ויצאו לי תוצאות מאד מאד מצחיקות ומשונות, הרי לפניך התוצאות הטובות ביותר הגם שהם רחוקות מאד מלהיות מושלמות, אולי אחרים יצליחו יותר
צפה בקובץ המצורף 1653486צפה בקובץ המצורף 1653487צפה בקובץ המצורף 1653488צפה בקובץ המצורף 1653489צפה בקובץ המצורף 1653490צפה בקובץ המצורף 1653491צפה בקובץ המצורף 1653492
1:0אני חייב לומר שהתוצאות ה"מאוד מאוד מצחיקות ומשונות" שלך דווקא נראות מאוד מרשים
תודה ! מדהים מה שיצא לך! חייבת לציין.. בדיוק מה שצריכה! תודה לך.קשה מאד להסביר לבינה מה זה ספר תורה ויצאו לי תוצאות מאד מאד מצחיקות ומשונות, הרי לפניך התוצאות הטובות ביותר הגם שהם רחוקות מאד מלהיות מושלמות, אולי אחרים יצליחו יותר
צפה בקובץ המצורף 1653486צפה בקובץ המצורף 1653487צפה בקובץ המצורף 1653488צפה בקובץ המצורף 1653489צפה בקובץ המצורף 1653490צפה בקובץ המצורף 1653491צפה בקובץ המצורף 1653492
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: