אני כבר לא יכול עכשיו....מתי לצרף מייל?
כי אני לא רוצה לשים פה את המייל שלי גלוי
חבלאני כבר לא יכול עכשיו....
אני יכול לנסות לעזור
יש מצב..?מישהו יכול לעשות אולי 5 בנים, אחד עם כובע חליפה ומשקפיים עגולות (הגדול) (13). אחריו ילד עם מכנס בז וחולצת טריקו פסים ומשקפיים מרובעות (11), אחריו ילד קצת שמנמן עם מכנס קצר גינס וחולצת טריקו כחולה (9), אחריו ילד עם שער בלונדיני ועיניים כחולות (גם כן מכנס קצר וחולצת טריקו כלשהיא) (6), אחריו אחרון חביב תינוק בן שנה וחצי מלא מתיקות ואנרגיות.. כולם חוץ מהבלונדיני עם שיער חום-שחרחר ועיניים דבש
(אם אפשר בלי תסרוקות פוני וכדו'.. ופאות עד האוזן לא אחרי..)
סגנון מלא אחוות אחים ואנרגיות חיוביות
רק אם לא קשה.. מקוה שלא הגזמתי.. תודה רבה!!
רעננתי את העמוד והתמונה נעלמה לחלוטיןמחכים איזה דקה עד שזה חוזר.
אני מתחילה ב-AIמישהו יכול לעשות אולי 5 בנים, אחד עם כובע חליפה ומשקפיים עגולות (הגדול) (13). אחריו ילד עם מכנס בז וחולצת טריקו פסים ומשקפיים מרובעות (11), אחריו ילד קצת שמנמן עם מכנס קצר גינס וחולצת טריקו כחולה (9), אחריו ילד עם שער בלונדיני ועיניים כחולות (גם כן מכנס קצר וחולצת טריקו כלשהיא) (6), אחריו אחרון חביב תינוק בן שנה וחצי מלא מתיקות ואנרגיות.. כולם חוץ מהבלונדיני עם שיער חום-שחרחר ועיניים דבש
(אם אפשר בלי תסרוקות פוני וכדו'.. ופאות עד האוזן לא אחרי..)
סגנון מלא אחוות אחים ואנרגיות חיוביות
רק אם לא קשה.. מקוה שלא הגזמתי.. תודה רבה!!
מה שביקשתי זה מדי מסובך?מנסה שוב לבקש, מאוד עזרו לי כאן עם תמונות של ציפורים,
מה שאני צריכה עכשיו זה מהתמונה הזאת להביא עוד גרסאות העוד צורות, כמו לדוגמא ציפורים מאותו משפחה אוכלים גרגרים, עפים וכל פוזה שיכולה להתאים לציפור, אבל שיהיה מאותו משפחה, כמו התמונה המצורפת שמכוון הביא לי או משהו דומה בסגנון!
המון תודות מראש!
תוכנה שנקראת מידג'ריני, יכולה לקחת השראה וסגנון מתמונה אחת ראשונה ולהשליך על סדרת התמונות הבאות, עם שינויים כפי רצון כותב ההנחייה.מה שביקשתי זה מדי מסובך?
אני ממש לא מתמצאת ולא מבינה בזה,
חושבת שאם אני מביאה תמונה מוכנה שמזה אני רוצה דוגמאות זה יותר פשוט, אני טועה?
אם בכל אפן יש מישהו שמוכן לנסות בשבילי, אני ממש אשמח!!
תודה רבה!
מזל טובשוב תודה על הכל
הפעם אני מחפשת רקע ליום הולדת לילדה בת 5
תודה רבה מראש!
זה עוזר לך?אני צריכה תמונה שממחישה את ה-הקהל שהיה במדבר, אבל גם שממחישה את הדרישה - קדושים תהיו. חשבתי על כך שאולי מסביב לכל הקהל תהיה הילה מסויימת. מי יכול לנסות להכין עבורי תמונה?
ואם יש עוד רעיונות, אשמח מאוד לשמוע!
תודה מראש לכולם!
כן, תודה!!!זה עוזר לך?
צפה בקובץ המצורף 1645788
וואו,מזל טוב
יש סיכוי?ילד בן 3 כמעט, עוד לא חלאקה.. עם שיער לא קצר ולא ארוך בהיר עם גוונים בסוף, יושב על שטיח ובונה עם מגנטים.
ותינוקת בת חצי שנה עם שיער כהה (הרבה שיער, כמו ראש דשא ) ועיניים כהות, שוכבת על הגב יחסית קרוב, גם על השטיח עם מגנט בכל יד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: